gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 51  
»Bugün 1379  
»Toplam 15050867  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.149.251.154
» Bu sitemizi ziyaretiniz
CHP MERSİN KADIN KOLARI AÇIKLAMASI

CHP MERSİN KADIN KOLARI AÇIKLAMASI

Tarih 01 May?s 2012, 11:41 Editör

Nevin ZAİMOĞLU Mersin CHP Kadın Kolları Kurultay süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

     CHP MERSİN KADIN KOLARI AÇIKLAMASI

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları X1.Kadın Kurultayı sürecine 28.04.2012 tarihi itibarı ile girmiş bulunmaktayız.

 

X1. Kadın Kurultayı sürecimiz Ülkemize, ulusumuza, partimize ve bütün partili kadınlarımıza hayırlı olsun.

 

Cumhuriyet Halk Partisi yaklaşık 300 bin kadın üyesi olan dev bir bünyedir. CHP, kadının toplumsal ve siyasal haklarını geliştirme bakımından, kadınlar lehine getirdiği haklar ile parlak bir sicile sahip olup, kadın hak ve özgürlüklerinin güvencesi olmuştur.

 
                
 

26 Şubat 2012 günlü tüzük değişikliği ile kadın örgütlenmesi hem parti ana kademelerinde, hem de yan kol yapılanmasında güçlendirilmiştir. CHP kadın kolları Haziran 2012 de ilçe ve il kongrelerini gerçekleştirecek, ardından X1.Kadın Kurultay'ını yapacaktır.

 

Cumhuriyet Halk Partili Kadınlar,26 Şubat 2012 tarihli Tüzük değişikliği ile hem ulusal hem yerel seçimlerde, hem delegelikler hem de parti yönetimlerinde %33 düzeyde yer alma olanağına kavuşmuş bulunuyoruz.%33 cinsiyet kotası partimizin kadına bakışını ve verdiği önemi ortaya koymaktadır.

 

Biz Cumhuriyet Halk Partili kadınlar eşit, katılımcı, şeffaf, demokratik barışçıl,bir anlayış ile,02 Haziran 2012- 17 Haziran 2012 tarihleri arasında ilçe kadın kolları kongremizi, 23 Haziran 2012- 8 Temmuz 2012 tarihleri arasında İl kadın Kolları Kongremizi gerçekleştireceğiz..Ardından X1 Kadın Kurultay'ını yapacağız.CHP ilçe ve il kadın kolları kongrelerinden ve X1 Kadın Kurultay'ından, CHP kadın örgütü çok daha güçlü çok daha dinamik bir şekilde çıkacaktır.Bu süreç bizi hem yerelde hem genelde iktidara taşıyacak süreç olacaktır.

 

Buradan ben bütün CHP'li kadınlarımıza sesleniyorum. Bu süreçte partili kadınlarımıza, kuracağımız sandıklarda seçme ve seçilme haklarını sonuna kadar kullanmaları konusunda önemli görevler düşmektedir. CHP’li kadınlarımız bu bilinç ve sorumluluğa sahiptir.

 

X1.Kadın Kolları olağan kongre sürecimi,,tüm kadın kolları örgütümüze hayırlı ve uğurlu olsun.Bu süreci, kamuoyunun bilgisine sunuyor,kongrelerimize buradan herkesi davet ediyorum.Bu duygu ve düşünceler ile bütün kadın örgütlerimizi sevgi ile kucaklıyor saygılar sunuyorum.

 

Nevin Zaimoğlu

CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi