gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 53  
»Bugün 1767  
»Toplam 15051255  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.144.86.134
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Anamur'da Huzurevi Arazisi Düzenleniyor

Anamur'da Huzurevi Arazisi Düzenleniyor

Tarih 27 Mart 2016, 09:58 Editör

Esentepe Mahallesinde bulunan ve Anamur Belediyesi'ne tahsisli arazide Belediye ve Özel Sektöre ait iş makinaları ile tesviye çalışmasına başlandı.

     Anamur’da Huzurevi Arazisi Düzenleniyor

 

Anamur Kaymakamlığı, Anamur Yaşlıları Koruma ve Huzurevi Yaptırma Yaşatma Derneği ve Anamur Belediyesi öncülüğünde yürütülen Huzurevi Projesi çalışmaları kapsamında Esentepe Mahallesinde bulunan ve Anamur Belediyesi’ne tahsisli arazide Belediye ve Özel Sektöre ait iş makinaları ile tesviye çalışmasına başlandı.

 

 

 

Huzurevi yapılması için Anamur Belediyesi’ne tahsis edilen arazide 4 iş makinesiyle tesviye işine başlanırken, Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur Yaşlıları Koruma ve Huzurevi Yaptırma Yaşatma Derneği Başkanı Tuğrul Ayhan ve dernek üyeleri tesviye yapılacak alanda hazır bulundu. Çalışmanın yapıldığı alanında Mimar Ali Oğuz tarafından alanda bulunanlara proje hakkında bilgi verildi.

 

 

 

Huzurevlerinin vatandaşların sosyalleşmesi için en önemli alanla olduğunu ifade eden Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk, “Hem yaşıtlarıyla olmak, hem sağlık ve bakım hizmeti almak, hem vakit geçirmek, her alanda huzurevleri artık günümüzün gerçeği ve temel ihtiyacı. Bunu arttırmak, iyileştirmek durumundayız” dedi.

 

 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de 8 bin metrekare alanın huzurevi yaptırmak üzere belediyeye tahsis edildiğini belirterek, “Yasa gereği 2 yıl içinde temel atmazsak tahsis boşa düşüyor. Biz iki yılı beklemeyeceğiz. Bu büyük bir proje 200-250 kişi kapasiteli. Yaşlılarımızı bir kenara atacağımız otel gibi düşünülmemeli. Yaşam alanı olan, sosyal donatıları olan, yeşil alanı olan, arkadaşlıkların kurulabileceği, konforlu bir yapıya sahip, Anamur çevresinden ve yurt dışından dahi yaşlıları ağırlayabilecek, etkinlik yapılabilecek çok büyük bir tesis düşünüyoruz. Projeyi bir an önce bitirmek istiyoruz, huzurevinin yalnızca belediye imkanları ile yapılması mümkün olmadığından STK ve Yardımseverlerden destek alınacak” diye konuştu.

 

 

Başkan Türe konuşmasının sonunda Huzurevi arazisinde gerçekleşen tesviye çalışmalarına iş makineleri ile destek veren Toros Makine, Ünal Hafriyat ve Güngörler Hafriyat’a teşekkür etti.

 

 

 
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

ANAMUR

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ Anamur Ziraat Odası Başkanlığı muhtarlar ve halkla bir araya gelerek kamuoyunu bir bildiri yayınlayarak aydınlattı....

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER öncülüğünde toplanan GİK toplantısında bir dizi kararlar alındı.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi