gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 33  
»Bugün 329  
»Toplam 15049817  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.133.144.217
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Başkanı Mehmet Türe ve Ekibi Mesai Gözetmeksizin Çalışmalarına Devam Ediyor

Başkanı Mehmet Türe ve Ekibi Mesai Gözetmeksizin Çalışmalarına Devam Ediyor

Tarih 18 Ocak 2016, 08:14 Editör

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir çalışma yürüten Başkan Türe ve Ekibi Anamur'a kazandırılacak projeler için gece gündüz çalışıyor.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Ekibi Mesai Gözetmeksizin Çalışmalarına Devam Ediyor

Ekibi ile birlikte Anamur’a Şehit Uzman Çavuş Atanur Bal Pazaryeri, Belediye Sosyal Tesisleri, Anamur’un İlk Üst Geçidi, Yeni Cumhuriyet Meydanı, Hanımeli İhtiyaç Bankası, Saat Kulesi, Dijital su sayaçları, Atık su arıtma tesisi, Sıcak Asfalt, Çavuş pınarı parkı, 45000 metre kare parke yol, 55000 metre kare asfalt yol,20 yeni çocuk parkı, Tank sergisi, Uçak sergisi, İçme Suyu hatlarının yenilenmesi, Otobüslerde kartlı sistem, Tarım ve gıda fuarı, Kültür ve Muz festivali, Kültür Sanat ve Gençlik merkezi, 10 Yeni araç ve birçok proje kazandıran Başkan Türe 17.01.2016 Pazar günüde Anamur Belediyesi ARGE Salonunda projelerin son durumları hakkında değerlendirme ve planlama toplantıları yaptı.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir çalışma yürüten Başkan Türe ve Ekibi Anamur’a kazandırılacak projeler için gece gündüz çalışıyor.

 

Kalınören spor kompleksi, Yeni düğün salonu, Kaşdişlen Cem evi, Sıcak asfalt ve kaldırım çalışmaları hakkında bilgi alan başkan Türe’nin gerçekleştirdiği toplantıya Plan ve Proje Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Fen işleri Müdürlüğü, Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü ve Büyükşehir Koordinasyon Anamur daire Müdürü Muzaffer Akbacı katıldı.

Başkan Türe toplantıda Karadere, Ören, Çarıklar spor Kompleksleri ile Huzur evi Projesi, Sahil projesi, Yeni hal ve Otogar yapımı ve Grup köy bağlantı yollarını, mesire yeri projesini detaylıca ele aldı.

 

Yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından Başkan Türe ekip arkadaşları ile birlikte çay içerek sohbet etti Anamur’a yönelik önerileri dinledi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

ANAMUR

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ Anamur Ziraat Odası Başkanlığı muhtarlar ve halkla bir araya gelerek kamuoyunu bir bildiri yayınlayarak aydınlattı....

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER öncülüğünde toplanan GİK toplantısında bir dizi kararlar alındı.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi