gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 52  
»Bugün 301  
»Toplam 15049789  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.138.114.38
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Başkan Türe Geçmişin Bir Özetini Çıkardı

Başkan Türe Geçmişin Bir Özetini Çıkardı

Tarih 04 Ocak 2016, 19:16 Editör

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, yeni yılın ilk günlerine girdiğimiz şu günlerde kendi döneminin bir değerlendirmesini yaptı.

Başkan Türe Geçmişin Bir Özetini Çıkardı

 

Mersin’in Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, yeni yılın ilk günlerine girdiğimiz şu günlerde deyim yerindeyse kendi döneminin bir değerlendirmesini yaptı.

 

Başkan Türe, öncelikle fiziki projelerin tamamlanan kısımları ile devam eden projeler hakkında genel bilgi verdi. Devam eden ve ihale aşamasına getirilen projeler hakkında da çalışmalarını paylaşan Belediye Başkanı Mehmet Türe, göreve geldiği 2009 Martı ayından  bu yana Şehit Atanur Bal Pazar Yeri, Yeni Cumhuriyet Meydanı, Şehit Uzman Çavuş Serkan Angay Üstgeçidi başta olmak üzere Anamurluların hizmetine sunulan fiziki yapıların kısa bir değerlendirmesini yapan Belediye Başkanı Mehmet Türe, sosyal ve kültürel etkinlikler hakkında da açıklamalarda bulundu. 

 

 

 

“Amacım Anamurlu hemşerilerime en iyi hizmeti sunabilmek ve onların güvenine layık olabilmektir.” diyen Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur kültür ve Muz Festivalini ve Anamur Gıda ve Tarım Fuarını da daha ileriye götüreceklerini ifade etti. 

 

Anamur halkının kendisine duyduğu güvenin kendisini hem memnun ettiğini, hem de büyük bir sorumluluk yüklediğini sözlerine ekleyen Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, açıklamalarında 2015’te  Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın öncülüğü ve desteğinin de verdiği öz güven ve güç ile atağa geçirdiği Spor Kompleksleri,  Kaşdişlen Cemevleri,  Akdeniz Mahallesi çok amaçlı toplantı  ve düğün salonu hakkında da bilgiler verdi. 

 

 

 

Anamur Belediyesi olarak eğitim başta olmak üzere sosyal ve kültürel etkinliklerin ya doğrudan içinde olduklarını, ya da desteklediklerini sözlerine ekleyen Başkan Türe,   Belediye Kültür Müdürlüğünün bünyesindeki, Türk Musiki  Ekibi, folklor ekibi gibi kuruluşları da hayata geçirdiklerini söyledi. Ata Tepe Mesire yeri, Dragon Çayı çevresi park çalışmaları, Büyük Sahil Projesi gibi projeleri  de hayata geçirme aşamasında olduklarını kaydeden Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur Hal Kompleksi, Anamur Otogarı, Çarıklar ve Ören spor kompleksleri gibi bir çok projeyi de Anamur halkının hizmetine sunmak için son aşamaya getirdiklerini kaydetti.

 

Başkan Türe açıklamasında, yaklaşık 3 ay önce başlayan ve çalışmaların devam ettiği  Anamur sıcak asfalt ve kaldırım çalışmaları sırasında büyük bir sabır gösteren Anamur halkına da teşekkür etti. Yaşanan sıkıntıların bilincinde olduğunu ve bir an önce tamamlayabilmek için çalışmaları gece gündüz sürdürdüklerini ifade eden Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe,  bu çalışmaların tamamlanması ile Anamur’un çok daha rahat yaşanır modern bir kent görünümü kazanacağını kaydetti.  Türe konuşmasının sonunda 2016 yılının ülkemize bölgemize ve İlçemize boş kazançlı, barış huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

 

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLA:

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

ANAMUR

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ Anamur Ziraat Odası Başkanlığı muhtarlar ve halkla bir araya gelerek kamuoyunu bir bildiri yayınlayarak aydınlattı....

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER öncülüğünde toplanan GİK toplantısında bir dizi kararlar alındı.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi