gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 53  
»Bugün 367  
»Toplam 15049855  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.221.15.15
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ANAMUR BELEDİYESİ BASIN AÇIKLAMASI

ANAMUR BELEDİYESİ BASIN AÇIKLAMASI

Tarih 01 Ocak 2016, 00:03 Editör

Anamur Belediye başkanlığı yapılan yol ve kaldırımlara anormal araç park ederek zarar verenleri kamuoyuna anlattı.

        ANAMUR BELEDİYESİ BASIN AÇIKLAMASI

 

Anamur Belediye başkanlığı yapılan yol ve kaldırımlara anormal araç park ederek zarar verenleri kamuoyuna anlattı.

 

Açıklama aynen şöyledir:

 

“Saygıdeğer Anamurlular Değerli Hemşerilerim;

 

Bilindiği üzere Anamur genelinde Büyükşehir ve İlçe Belediyemiz tarafından Anamur’da bu yıl yapılan planlamalar kapsamında başlatılan içme suyu hatları yenileme ve sıcak asfalt çalışmaları son aşamasına gelmiş olup, kaldırım taşı döşeme çalışmalarına başlanmıştır.

 

 

 

Belediyemiz tarafından kıt imkânlar değerlendirilerek Anamur’u modern bir şehir yapma çabamız duyarsız insanlarca baltalanmaya çalışılmaktadır. Kaldırım çalışmalarımızın başladığı yaklaşık 15 günlük sürede her gün belediye anons sisteminden defalarca anons edilmesi ve cep mesajı sistemiyle yasal işlem yapılacağı konusunda bilgilendirmelere rağmen bazı insanlar yeni yapılan kaldırımlara araç park etmekte, kaldırım üzerinden araç geçirmekte ve kaldırım taşlarına zarar vermektedir.

 

 

Kıt imkânlarla, vatandaşın vergileriyle döşenen bu kaldırımlar hepimizin ortak malıdır. Hiç kimsenin kaldırımlara araç çıkarmaya, kırmaya, çatlatmaya, zarar vermeye hakkı yoktur. Aksini yapanlar ile ilgili yasal işlemlerin başlatılacağını daha önceden de duyurmuştuk, tespit edilen araçlara yasal işlem yapılmıştır. Bundan sonra da aksi yönde ısrarcı davranan araç sahiplerine yasaların verdiği en ağır cezalar uygulanacaktır.

 

 

 

Anamur için seçilen zarif, modern kaldırım taşları Kamu Malı olmasının yanında Anamur’a kıt imkanlarla, hatta imkansızlıklarla kazandırılmaktadır. Kaldırım taşlarına zarar vermek geleceğimize, Anamur’a, Anamurlular’a zarar vermektir. Hiçkimsenin buna hakkı yoktur. Art niyetle zarar vermek ve aksini yapmak hainliktir.

 

 

 

Son olarak yasal işlemlerin yanı sıra vatandaşlarımızdan, esnafımızdan kaldırımlarımızın korunmasına yönelik destek ve duyarlılık beklemekteyiz. Tabi ki bu konuda çok duyarlı davranan hemşehrilerimiz, esnaflarımız var. Onlara da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.

 

 

 

Vatandaşlarımızın araç, motorbisiklet, eşya konulması gibi kaldırım işgallerine karşı Zabıta Müdürlüğümüze ait 814 11 15 dahili 1114 numaralı telefonlara ve Alo 153’e ihbarda bulunabilirler.

 

Anamur hepimizin, yapılan hizmetler hepimizin, çocuklarımızın, geleceğimizin…

 

Lütfen sahip çıkalım.”

 

Mehmet TÜRE

Anamur Belediye Başkanı

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

ANAMUR

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ Anamur Ziraat Odası Başkanlığı muhtarlar ve halkla bir araya gelerek kamuoyunu bir bildiri yayınlayarak aydınlattı....

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER öncülüğünde toplanan GİK toplantısında bir dizi kararlar alındı.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi