gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 8  
»Bugün 1975  
»Toplam 15001772  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 34.229.17.20
» Bu sitemizi ziyaretiniz
SAHİL PARKI ERDEMLİ'NİN AYNASI OLDU

SAHİL PARKI ERDEMLİ'NİN AYNASI OLDU

Tarih 26 Aral?k 2015, 20:01 Editör

Sahil parkını oturma gruplarından başlayıp çöp bidonlarına kadar yenileyen belediye, parkta değişik figürlerde sergiliyor.

                SAHİL PARKI ERDEMLİ’NİN AYNASI OLDU

 

Erdemli Belediyesi sahil parkını Erdemli’nin aynası haline dönüştürüyor. Sahil parkını oturma gruplarından başlayıp çöp bidonlarına kadar yenileyen belediye, parkta değişik figürlerde sergiliyor. Parkların şehirlerin aynası olduğunu belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, her türlü yeniliği sahil parkında halkın beğenisine sunduklarını söyledi.

 

 

Erdemli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, sahil parkını baştan sona yeniliyor. Parkta bulunan ağaçların diplerine boyalı taşlarla süslemeler yapan ekipler, çöp bidonlarını çiçek saksısına dönüştürerek parkı estetik bir görünüme kavuşturuyor. Belediye Spor Salonunu yeniden dizayn ettiklerini söyleyen Başkan Tollu, park içerisinde bulunan trafoları da Kastamonu evlerine dönüştürerek görüntü kirliğini ortadan kaldırdıklarını dile getirdi. İlçede bulunan park ve yeşil alanlarda sadece genel bakım çalışmaları yapmadıklarını vurgulayan Tollu, göze ve gönle hitap eden çalışmalara da imza attıklarının altını çizdi.

 

         

 

TOLLU: ŞEHRİMİZ GÖZE, GÖNLE HİTAP ETMELİ

 

Sahil parkında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Tollu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şehrin estetik görünümü konusunda önemli hizmetler üretiyoruz. Parklar ve yeşil alanlar şehirlerin aynasıdır. Bu alanların bakımlı ve temiz olması, göze ve gönle hitap etmesi gerekir. Bu bilinçle hareket ederek büyük bir azimle çalışıyoruz. Çalışmalarımızın semeresini de yavaş yavaş almaya başlıyoruz. Bu gayretli çalışmalar neticesinde daha yeşil,daha güzel ve daha estetik bir Erdemli ortaya çıkıyor. Erdemli’nin hem görsel hem de fiziki olarak gelişmesi, büyümesi ve güzelleşmesi için gece gündüz çalışmalarımız devam ediyor.”

 

 

 

Sahil parkında yapılan tüm yenileme çalışmalarının şehrin dört bir yanında bulunan tüm parklara da uygulanacağını müjdeleyen Başkan Tollu, “Erdemli’yi Akdeniz’in incisi, Türkiye’nin gözbebeği bir ilçe haline dönüştüreceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

 

VATANDAŞLAR MEMNUN

 

Özellikle de Saim Göküş Parkı içerisinde çalışmalara yoğunluk verilirken, çocuk oyun alanının yeri değiştirildiği ve yenilendiği, spoa salonunun tadilat edildiği, yeşillendirme çalışmaları yapıldığı, estetik çitlerle yeşil alanların etrafının çevrildiği ve buna benzer çalışmaların yapıldığı öğrenildi. Bu çalışmaları yakından takip eden vatandaşlar, sahil parkının bambaşka bir çehreye dönüştüğünü belirterek emeği geçenlere teşekkürlerini sundular.

 

 

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

ANAMUR

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ Anamur Ziraat Odası Başkanlığı muhtarlar ve halkla bir araya gelerek kamuoyunu bir bildiri yayınlayarak aydınlattı....

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER öncülüğünde toplanan GİK toplantısında bir dizi kararlar alındı.
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi