gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 10  
»Bugün 1051  
»Toplam 15042021  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.118.137.243
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ANAMUR'UN İÇMESUYU HATLARI YENİLENİYOR

ANAMUR'UN İÇMESUYU HATLARI YENİLENİYOR

Tarih 29 Eyl?l 2015, 22:44 Editör

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur Belediyesi tarafından başlatılan içmesuyu hatları yenileme ve sıcak asfalt çalışması devam ediyor.

ANAMUR’UN İÇMESUYU HATLARI YENİLENİYOR

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur Belediyesi tarafından başlatılan içmesuyu hatları yenileme ve sıcak asfalt çalışması devam ediyor.

 

 

Tahsin Soylu Caddesi, Bozyazı Durağı, Çamlı Kavşak-Antalya Asfaltı ve Akarca Kalınören Yolu’nda gerçekleştirilen içmesuyu hatları yenileme ve sıcak asfalt hazırlık çalışmalarının ardından 28.09.2015 günü Üçgen Park-Merkez Camisi, Merkez Camisi-Çavuşpınarı Parkı ve Bankalar Caddesi’nde de çalışmalar başladı.

 

 

 

Anamur’un en eski hatları olan İçmesuyu hatları Üçyol Mevkiinden başlayarak Merkez Camii’ne kadar yenilenirken 28.09.2015 tarihi itibari ile de sıcak asfalt olacak olan Merkez Camii önü ve Bankalar Caddesi’nde yol sökümüne başlandı.

 

 

İçmesuyu hatları için yapılacak kazılar bölgede bulunan düzensiz Elektrik ana hatları dolayısıyla daha yavaş ilerlerken Meski Müdürlüğü ekipleri yoğun bir şekilde çalışmaları sürdürüyor. Meski çevreye zarar verilmemesi için titizlikle çalışıyor.

 

Anamur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden alınan bilgide Sıcak Asfalt çalışması yapılacak yollarda kaldırım ve modern aydınlatma sistemleri kullanılacağını belirtti. Çalışmaların Ekim ayı içerisinde tamamlanacağı, sökülen yollara başlandığında Atatürk Bulvarı’nın da çift taraflı sökülerek sıcak asfalta hazırlanacağı öğrenildi.

 

www.gazeteanamur.com

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

ANAMUR

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ Anamur Ziraat Odası Başkanlığı muhtarlar ve halkla bir araya gelerek kamuoyunu bir bildiri yayınlayarak aydınlattı....

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER öncülüğünde toplanan GİK toplantısında bir dizi kararlar alındı.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi