gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 47  
»Bugün 979  
»Toplam 15050467  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.119.105.239
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MHP ANAMUR'DAN DAĞLICA KONUSUNDA SERT AÇIKLAMA

MHP ANAMUR'DAN DAĞLICA KONUSUNDA SERT AÇIKLAMA

Tarih 08 Eyl?l 2015, 18:38 Editör

MHP Anamur İlçe Başkanı Erdal BULUT Dağlıca'da 16 Askerimizin Şehit düşmesi ile ilgili sert bir açıklama yayımladı. İktidarı eleştirdi.

MHP ANAMUR’DAN DAĞLICA KONUSUNDA SERT AÇIKLAMA

MHP Anamur İlçe Başkanı Erdal BULUT Dağlıca’da 16 Askerimizin Şehit düşmesi ile ilgili sert bir açıklama yayımladı. İktidarı eleştirdi.

Açıklama aynen şöyledir:

“Saygıdeğer Türk Milleti,

Ülkemiz son yılların en büyük acılarından birini daha dün yine Dağlıca’da yaşadı. Gencecik vatan evlatları kurulan hain pusularla bir bir Şehit edilmektedir.

Çözüm süreci ile silah depolayan, güçlenen bölücü terör örgütü ülkenin içerisinde bulunduğu yönetim zafiyetlerinden faydalanarak bu gün Doğu’da güç gösterisinde bulunmaya soyunmuştur. Terör örgütü sözde şehir yapılanmalarıyla kimlik kontrolü, kahvehane baskınları, araç yakmalar, vatandaş baskılarına hız vermiştir. Cizre’de ve diğer bölgelerde devletin varlığını hissedemeyen halk bölücü örgütün insafına bırakılmıştır. Örgüt şehir merkezlerinde güpegündüz eylem yapabilecek hale getirilmiştir. Akil adamlar, kefenliler, Mısır’a ağlayanlar, Suriyeliler için yas tutanlar, Suudi Arabistan Kralı için Milli yas ilan edenler, basına ağlaya ağlaya poz verenler nedense vatan evlatları Şehit olurken devekuşu pozisyonunu almışlardır.

                  

Türk Milleti terörü ve uzantılarını meclise taşıyanları, onlara bakanlık verenleri, aynı ağzı paylaşanları bilmektedir. Asker ve polisimizin elini kolunu bağlayıp Öcalan ile görüşme ve pazarlık yapma cibilliyetsizliğine mazhar olan yöneticiler Türk Milleti ve tarih önünde asla affedilmeyecektir.

Dağlıca’da yaşanan olayların sorumlusu hükümettir. Bu basiretsiz yönetim anlayışı kendilerinin ‘Çözüm Sürecinde silah bırakıyorlar sanmıştık, Kandırıldık’ beyanları ile de apaçık gün yüzüne çıkmıştır.

Tüm Türkiye gibi Anamur olarak bizler de Şehitlerimizin acısını yaşıyoruz. Ancak şuna inanıyoruz ki tepki bu olayların birinci sorumlusu olan AKP’ye 1 Kasım’da sandıkta verilmelidir. 1 Kasım’da milliyetçi iktidara atılacak her oy hainlerin kafasına demir perde gibi inecektir. Ülkemizin içinde bulunduğu durumdan kurtarılması ve huzurun sağlanması için tüm hemşehrilerimizi bireysel tepkiler yerine 1 Kasım’da Milliyetçi iktidarı sağlayarak terörün kökünü kazıyacak olan MHP’ye oy vermeye davet ediyorum.

Ülkemiz üzerinde yaşayan tüm vatandaşlarımızdan aynı sorumluluğu bekliyor, terörle pazarlık yapanlara en iyi cevabın sokaklarda değil, yönetim zafiyetini sonlandırmak için sandıkta verileceğini tekrar beyan etmek istiyorum.

MHP birilerinin arzuladığı gibi sokaklarda olmayacaktır, MHP birleştirici yapısıyla bu topraklar üstünde süregelen bin yıllık kardeşliğin bozulmasına asla fırsat vermeyecektir.”

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

ANAMUR

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ

BÖLGE TARIMINI TEHTİD EDENLERİN KARŞISINDAYIZ Anamur Ziraat Odası Başkanlığı muhtarlar ve halkla bir araya gelerek kamuoyunu bir bildiri yayınlayarak aydınlattı....

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK

İYİ PARTİ 81 İL VE İLÇELERDE KENDİ ADAYLARI VE LOĞOSU İLE MAHALLİ SEÇİMLERE KATILACAK İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER öncülüğünde toplanan GİK toplantısında bir dizi kararlar alındı.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi