gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 41  
»Bugün 908  
»Toplam 15050396  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.145.175.243
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ OKTAY ÖZTÜRK CHP'Lİ FİKRİ SAĞLAR'A ÇOK SERT CEVAP VERDİ

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ OKTAY ÖZTÜRK CHP'Lİ FİKRİ SAĞLAR'A ÇOK SERT CEVAP VERDİ

Tarih 12 A?ustos 2015, 08:25 Editör

CHP Mersin Milletvekili Fikri SAĞLAR'ın konuşmasına MHP Mersin Milletvekili Oktay ÖZTÜRK'ten sert cevap geldi.

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ OKTAY ÖZTÜRK CHP’Lİ FİKRİ SAĞLAR’A ÇOK SERT CEVAP VERDİ

 

CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar’ın partimizi hedef alan mesnetsiz sözleri gerçeklerle ilgisi olmayan, akılla bağdaşmayan, hiçbir siyasi değeri olmayan laflardır.

 

Fikri Sağlar, 7 Haziran seçimlerinin ardından çıkan tabloyu analiz ederken, Meclis Başkanlığı seçiminde partimizin CHP adayını desteklemesini eleştirmekte, bununla yetinmeyip, AKP’nin adayını seçtirmekle suçlamaktadır. 

 

Her şey Türk milletinin gözü önünde olmuştur.

 

 

DEMOKRASİ SAYILAR KADAR AHLAK VE ERDEM REJİMİDİR

 

Partimiz tarafından TBMM’sine aday gösterilen Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP tarafından önerilen, kamuoyunda çatı aday olarak ilgi gören değerli bir bilim adamıdır.

10 ağustos 2014 yılında cumhurbaşkanı olarak gösterdikleri adaylarına, 30 Haziranda 2015 te oy vermeyen CHP’dir.

 

Bilinmelidir ki, Deniz Baykal’a verilmeyen 26 oy içerisinde CHP’li vekillerin olduğu da hala tartışılmaktadır.

 

Fikri Sağlar, demokrasinin sayılar rejimi olduğu kadar, ahlak ve erdem rejimi olduğunu da bilmesi gerekmez mi?

 

Sayısal çoğunluğu bir baskı aracı görmek ve bunu da muhataplarına zorlamak ancak CHP’yi AKP’lileştirmekten başka ne olabilir?

 

CHP tarafından Terör olaylarının sebeplerini araştırma komisyonu kurulmasına destek vermediğimiz için partimizi suçlamasının ise, ipe sapa gelir bir yanı yoktur.

 

TERÖRE MEŞRULUK KAZANDIRMAK İSTEYENLER MHP DUVARINA ÇARPMIŞTIR

 

Bilinmelidir ki, PKK’nın meşruluğunun önündeki en büyük ve son engel Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bundan dolayı, bölücülüğü meşrulaştırmak isteyen çevreler ısrarla, Milliyetçi Hareket Partisi’nin HDP ile açık-kapalı koalisyon yapmayı, birlikte değişik siyasal projeleri gerçekleştirmeyi zorlamak istemişlerdir. Bu asla gerçekleşmeyecektir.

 

Terör örgütünün ve teröristin eylemlerine meşruluk kazandırma çabaları, MHP’nin duvarına çarpmıştır.

 

Fikri Sağlar ve partisi CHP’nin SHP’li yıllarını arzulaması bizi fazla ilgilendirmez fakat ülkemizin ve milletimizin faydasına olmayan hiçbir işte biz olmayız.

 

Fikri Sağlar, partimizin terör örgütü ile ilişiğini kesmeyen, bir türlüde kesmek istemeyen HDP ye olan tavrından dolayı pek alınmış.

 

MHP’sinin HDP’ye olan mesafesini Kürtlere konulmuş bir mesafe gibi ifade etmiş olması, ayık kafayla söylenecek laflar değildir.

 

HDP PKK ile olan yakınlığını korumasına rağmen, bu partiyi Kürtlerin temsilcisi olarak görmek, Kürtlere yapılacak en büyük haksızlıktır hatta hakarettir.

 

PKK terör örgütü bölgede, Kürtçe konuşan vatandaşlarımızın kanını akıtan ve emen bir vahşet yumağıdır.

 

TBMM’sinde terörün sebeplerini araştırma komisyonu talebiniz, Türk jetlerinin katillerin inlerini vurmasına denk gelmesi de ayrıca tartışılacak bir konudur.

 

MHP BİRLİK VE BERABERLİĞİN TEMİNATIDIR

 

Terör örgütü PKK ve onun uzantısı, siyasi temsilcisi HDP ile bölge insanını ayırt edemeyen zihniyet, tavrını Kürtçe konuşan vatandaşlarımız yerine, terör örgütünden yana kullanmış bir düşüncenin sahibidir.

 

Terör ve terörün temsilcileri ile vatandaşlarımızı ayırt edemeyen mantık, eli kanlı katillerin savunucularının hamisi kesilirken, bilinçaltındaki MHP düşmanlığı her fırsatta kendisini göstermektedir.

Terörü ve uzantılarını yok saydığımız için fikri Sağlar tarafından yok sayılmışız!

 

Sende Milliyetçi Hareket Partisini anlayacak çap ne gezer.

 

Milliyetçi Hareket Partisi değerler manzumesidir.

 

Ezan ve bayrak vazgeçilmezimizdir.

 

Milliyetçi Hareket Partisini, birliğin ve beraberliğin teminatıdır. Bin yıllık kardeşliğin çimentosu ve her türlü bölücülüğün karşısındadır.

 

Milliyetçi Hareket Partisi, emeğin ve emekçinin savunucusu, arsızlığın, hırsızlığın ve yolsuzluğun düşmanıdır.

 

Milliyetçi Hareket Partisi, tam bağımsız Türkiye’den yanadır, Cumhuriyet değerlerine sahip, milli ve ahlaki bir siyaset çizgisine sahiptir.

 

MHP ye düşmanlık, taşıdığı değerlere düşmanlıktır.

 

FİKRİ SAĞLAR TERÖRÜN UZANTISINA MUHABBETLİ Mİ?

 

Fikri Sağlar Milliyetçi Hareket Partisini, en anlamsız parti diye tanımlarken, içindeki gençlik yıllarının sosyalist alevine yenik düştüğü her halinden belli olmaktadır.

 

Terörün siyasi uzantısına olan muhabbeti sadece gençliğinde değil, SHP’li yıllarında değil, 2004 yılında Mersinde belediye başkan adayı olduğunda yaptığı pazarlıklarda da saklı gibi duruyor.

 

****************************************

 

Fikri SAĞLAR’IN OKTAY ÖZTÜRK’ün TEPKİSİNE NEDEN OLAN KONUŞMASI NEYDİ?

 

Fikri Sağlar, “MHP, HDP kadar samimi değil”

 

CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, terörünün kaynağını araştırmak ve faillerini bulabilmek adına Meclis Komisyonu kurulmasına ret diyen MHP’ye sert tepki verdi. Sağlar, “MHP, teröre lanet okuyor, ama terörün durdurulması, barışın sağlanması adına kılını kıpırdatmıyor. HDP’liler kadar samimi davranmıyor. Bir kez daha anlaşılıyor ki, MHP böyle bir düzenle yaşayabiliyor. Bundan böyle akacak her kanın müsebbibi MHP olacaktır” dedi.

 

VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

 

Mersin’in Siteler mahallesinde bulunan kahvehanede vatandaşlarla çay içerek gündem üzerine sohbet eden Fikri Sağlar, Türkiye’nin iç savaşa doğru sürüklendiğini öne sürdü. Vatandaşların sorularını yanıtlayan Sağlar, “Her gün medyada, şehit haberleri, gençlerin dağlarda uçaklarla katledilişleri, doğu ve güneydoğuda patlayan bombalar, uçurulan köprüler, yakılan araçlar ve cenaze törenlerinin hazin görüntüleriyle karşılaşıyoruz. Gündem, teröründe ötesinde, Türkiye iç savaşa doğru sürükleniyor.” diye konuştu.

 

 

TERÖRİSTLER KADAR KİFAYETSİZ SİYASETÇİLER

 

Olayların çözümünde önemli katkılar sağlayacak bir ”araştırma komisyonu” kurulmasını istemeyen MHP’yi sert bir dille eleştiren Sağlar, “CHP, vahim olayların ülkeyi kan gölüne dönüştürdüğünü görerek, terörünün kaynağını araştırmak ve faillerini bulabilmek adına “Meclis Komisyonu” kurulması amacıyla 29 Temmuz’da TBMM’yi topladı. Görüşmeler sırasında terörünün nedenlerinin başında; teröristler kadar “kifayetsiz muhteris” olan birtakım siyasilerin geldiğini de tüm yurttaşlar izledi. Halkın temsilcilerinin oluşturduğu ve ülkenin her sorununun görüşüleceği tek yer olması gereken Meclis, bu vahşet dolu duruma maalesef MHP ve AKP oylarıyla dur diyemedi.” ifadelerini kullandı.

 

MHP TERÖRE GEÇİT VERDİ

 

MHP’nin bu kararıyla teröre geçit veren bir parti durumuna düştüğüne dikkat çeken Sağlar, şunları söyledi:

 

“MHP, AKP’nin köpürttüğü terörü caydıracak ve aynı zamanda topluma cesaret verecek bir adımın atılmasını engelledi. Olayların çözümünde önemli katkılar sağlayacak bir ”araştırma komisyonu” kurulmasını istemedi. MHP bir taraftan PKK ve teröre karşıyız diyor, HDP’yi suçluyor, diğer yandan terörü lanetleyen ve böyle bir araştırma komisyonunun yararını dile getiren HDP’liler kadar samimi davranmıyor. Teröre lanet okuyor, ama terörün durdurulması, barışın sağlanması adına kılını kıpırdatmıyor. Bir kez daha anlaşılıyor ki, MHP böyle bir düzenle yaşayabiliyor. MHP’nin bilinçli olarak AKP’yi desteklemesi, MHP’yi sadece teröre geçit veren bir parti konumuna düşürmeyecek, aynı zamanda, AKP’nin demokrasi dışı tek adam zihniyetine de destek verdiği anlamı da çıkacak.

 

BAHÇELİ TEHLİKELİ BİR OYUNUN İÇİNDE

 

Bahçeli çok tehlikeli bir oyunun içinde ama farkında değil. Ülkenin en yüce kurumu TBMM’de kurulacak olan “araştırma komisyonunu” MHP engelledi. Terörün önünün alınmasını sağlayacak önemli bir fırsat kaçtı. Bundan böyle akacak her kanın müsebbibi MHP olacaktır.”

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi