gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 9  
»Bugün 623  
»Toplam 15035866  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.14.142.115
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ANAMUR CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ GÜNGÖREN'DE

ANAMUR CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ GÜNGÖREN'DE

Tarih 21 Aral?k 2014, 16:58 Editör

Anamur Cumhuriyet Anadolu Lisesi Güngören İlkokulu ve ortaokuluna sosyal sorumluluk ziyareti yaptı.

ANAMUR CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ GÜNGÖREN’DE

        Anamur Cumhuriyet Anadolu Lisesi Güngören İlkokulu ve ortaokuluna  sosyal sorumluluk ziyareti yaptı.

        Yapılan ziyaretle ilgili açıklama aynen şöyledir:

        “Anamur Cumhuriyet Anadolu Lisesi Çocuk Hakları Kulübünün sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlemiş olduğu “Sen de Bir Kardeşinin Elinden Tut” yardım kampanyası çerçevesinde ilçemiz Güngören İlk-Ortaokulu’na yardım malzemeleri götürüldü.

Güngören İlk-Ortaokulu ziyaretine Okul Müdürü Naci ŞEN, Matematik Öğretmeni Necla TOROSLU, Felsefe Grubu Öğretmenleri Alime COŞGUN, Kamuran ÇOBAN ve öğrenciler katıldılar.

        Çocuk Hakları Haftası kapsamında okulumuz öğrencilerinin düzenlemiş olduğu yardım kampanyasına tüm öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Öğrencilerimizin toplamış olduğu kırtasiye, kitap, spor malzemeleri, giyecek, oyuncaklar Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden temin edilen otobüsle köydeki öğrencilere ulaştırıldı.

        Okul Müdürü Naci ŞEN yaptığı açıklamada; Okulumuz Çocuk Hakları Kulübü koordinasyonunda gerçekleştirilen “Sen de Bir Kardeşinin Elinden Tut” yardım kampanyasının öğrencilerimiz arasında sahiplenilmesi ve canı gönülden destek verilmesi sosyal sorumluluk bilincinin yerleştiğinin bir göstergesidir. Sabahın erken saatlerinde hazırlamış olduğumuz koliler otobüse yüklenerek 19 öğrenci 3 öğretmenle başlayan yolculuğumuz Toros Dağlarının güzel manzarası eşliğinde yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Başta Güngören İlk-Ortaokulu müdürü, öğretmenleri ve öğrencileri tarafından sıcak bir karşılanmayla karşılandık. Okulun teftiş geçiriyor olması nedeniyle müfettişlerle de görüşme imkanımız oldu. Çocukların yüzlerindeki gülümseme ve sıcaklık görülmeye değerdi. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz eşliğinde tüm sınıfları ziyaret ettik ve beraberimizde getirdiğimiz hediyeleri öğrencilere dağıttık. Öğrencilerin mutluluğu gözlerine yansımıştı. Öğrencilerle beraber sohbetler yaptık, gelecekle ilgili düşüncelerini aldık, okulumuzu tanıttık, beraberce şarkılar türküler söyledik. Hem eğlendik hem  eğlendirdik. Öğrencilerimizle öğrenciler okul bahçesinde beraber oyunlar oynadılar. Yardımlaşma, iş birliği ve kaynaşmanın en güzel örneklerini sergilediler. Öğrencilerimiz çok mutlu oldu, Güngören’in öğrencileri çok mutlu oldular. Güngören Ortaokulu’ndan mezun okulumuz öğrencilerini de ziyarete dahil etmemiz bu öğrencilerimizi fazlasıyla mutlu etti. Hem aileleri ile görüşme fırsatı buldular hem de mezun oldukları okulu ve öğretmenlerini ziyaret ettiler. Çocuklara rol model oldular. Aynı zamanda okulumuzdan mezun öğretmen olmuş öğretmenlerle de karşılaştık. Öğretmenlerimiz eski öğrencileri ile geçmiş günleri yad ettiler. Öğrencilerimiz köydeki öğrencilerin sıkıntılarını yakından görme fırsatı buldular. Köy hayatının zorluklarını yaşayarak gördüler. Doğayı inceleme ve keşfetme imkanı buldular. Bu ziyaret bizlere unutulmayacak anıların yaşanmasına vesile oldu.

        Bu organizasyonda görev alan başta öğretmenlerime, öğrencilerime ve bize otobüsü sağlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur-Bozyazı-Aydıncık Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Ünal ERDAL’a, Güngören İlk-Ortaokulu Müdürü Ömer GÜÇLÜ’ye ve öğretmenlerine çok teşekkür ederiz.

                              GÜNGÖREN OKULU ZİYARETİ
        

www.gazeteanamur.com

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EĞİTİM-BİLİM-TEKNOLOJİ

İYİ PARTİ ANDIMIZIN OKUTULMASI İÇİN PROTESTO EYLEMİ GERÇEKLEŞTİRDİ

İYİ PARTİ ANDIMIZIN OKUTULMASI İÇİN PROTESTO EYLEMİ GERÇEKLEŞTİRDİ Mersin İYİ Parti İl Başkanlığınca Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü Önünde Protesto Eylemi Yapıldı.

Mürsel Ferhat Sağlam'dan Girişimcilere Markalaşmanın Kitabı

Mürsel Ferhat Sağlam'dan Girişimcilere Markalaşmanın Kitabı Nisan 2017'de raflardaki yerini alan Mürsel Ferhat Sağlam'ın son kitabı Stratejik Marka Yönetimi, markalaşm...
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi