gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 49  
»Bugün 1351  
»Toplam 15050839  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.129.210.17
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Mehmet Reşat Ata MHP'den Milletvekili A. Adayı Oldu

Mehmet Reşat Ata MHP'den Milletvekili A. Adayı Oldu

Tarih 10 Ekim 2014, 21:17 Editör

Araştırmacı-Yazar Mehmet Reşat Ata, Milliyetçi Hareket Partisi'nden Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Mehmet Reşat Ata MHP’den Milletvekili A. Adayı Oldu

 

Araştırmacı-Yazar Mehmet Reşat Ata, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. 2015 yılı Haziran ayında yapılacak olan 25.Dönem Milletvekilliği seçimleri için çalışmalar yapacağını dile getiren Mehmet Reşat Ata, ilk olarak MHP Akdeniz İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

 

 

 

MHP Akdeniz İlçe Başkanı S.Erdoğan Alkaya Ziyareti...

 

MHP Akdeniz İlçe Başkanı S.Erdoğan Alkaya ile görüşen Ata, görüşmede Mersin’de MHP’nin başarısına katkı vermek için çalışmalar yapacağını söyledi. İlçe Başkanı Alkaya’da çıkılan bu yolda Mehmet Reşat Ata’ya başarı dileklerinde bulundu.

 

 

MHP Mersin İl Başkanı Sabahattin Kılınç Ziyareti...

 

Daha sonra, MHP Mersin İl Başkanı Sabahattin Kılınç’ı ziyaret eden 25.Dönem MHP Mersin Milletvekili A. Adayı Mehmet Reşat Ata, aday adaylığı döneminde yapacağı çalışmaları hakkında Başkan Kılınç’a bilgi verdi. Başkan Kılınç’da hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulunarak, Ata’ya başarılar diledi.

 

MHP İlçe ve İl ziyaretlerini yapan 25.Dönem MHP Mersin Milletvekili A. Adayı Mehmet Reşat Ata, aynı gün, Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüsnü Doğan ve Mersin Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Halit Eraydın’ı da ziyaret etti.

 

 

 

Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüsnü Doğan Ziyareti...

 

Ziyaretlerinde Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüsnü Doğan ile bir süre sohbet eden Ata, Ülkücülerin bu kutlu davanın erleri olduğunu belirterek başarılar diledi. Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüsnü Doğan’da aday adaylığı için Mehmet Reşat Ata’ya başarılar diledi.

 
       

 

 

Mersin Ülkücü İşçiler Dernek Başkanı Halit Eraydın Ziyereti...

 

Mersin Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Halit Eraydın’da ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Mehmet Reşat Ata’ya başarı dileklerinde bulundu.

 

Araştırmacı-Yazar Mehmet Reşat Ata, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Milletvekili Aday Adaylığı konusunda yaptığı bu ziyaretler sonrasında önümüzdeki günlerde MHP’nin vereceği seçim startı ile birlikte aday adaylığı basın açıklamasını yapacağını söyledi. Bu zaman içerisinde mahallelerde ev toplantıları ve STK’ları ziyaret ederek MHP’nin Mersin’de açık ara birinci çıkması ve başarısı için çalışmalar yapacağını ifade etti.

 

Yayımlanmış birçok eseri bulunan Ata beyefendi kişiliği, araştırmacı yazar-gazeteciliği, sevgi yolu derneğinin Mersin Yazarlar Derneğine dönüştürülmesi ve kurucu başkan olarak birçok etkinliğe imza atması ve Mersin’in Türkmen köylerinden Yanpar köyünden olması nedeniyle de dikkat çekici özelliklere sahip.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi