gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 59  
»Bugün 1952  
»Toplam 15051440  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.117.105.28
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MHP ANAMUR KADIN KOLLARINDAN MHP'Lİ BELEDİYELERE ZİYARETLER

MHP ANAMUR KADIN KOLLARINDAN MHP'Lİ BELEDİYELERE ZİYARETLER

Tarih 20 Nisan 2014, 11:39 Editör

MHP Anamur Kadın Kolları Başkanı Alime Yiğit ve kadın kollarına mensup bayanlar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a, Tarsus ve Erdemli'ye "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundular.

 

MHP ANAMUR KADIN KOLLARINDAN MHP’Lİ BELEDİYELERE ZİYARETLER

 

MHP Anamur Kadın Kolları Başkanı Alime Yiğit ve kadın kollarına mensup bayanlar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

 

Ziyaretler Mersin, Tarsus ve Erdemli’ye gerçekleştirildi.

 

 

Sabahın erken saatlerinde otobüsle Mersin’e gelen Anamur MHP kadın kolları ilk ziyaretleri için belediyeye geldiler.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Taşbina Meclis Salonunda Mersin MHP Kadın Kolları Başkanı Semra TEKELİ ve Anamur Kadın Kolları Başkanı Alime YİĞİT ve beraberindeki kadın kollarına mensup yaklaşık 40 bayanı kabul eden Burhanettin KOCAMAZ burada değerlendirmelerde bulundu. Ziyarette Teşkilatlanmadan sorumlu MHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali GÖKMEN’de hazır bulundu.

 

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz yaptığı konuşmada işini doğru yapan, kendi performanslarına ayak uyduran ve iyi çalışan, evine helal lokma götüren hiçbir çalışanın ekmeğiyle oynamayacağını belirterek, “Ancak, bizim yönetim tarzımıza, performansımıza ayak uyduramayan personelle de yollarımızı ayırırız. Nitekim daire başkanlarının büyük bir kısmında bunu gördük ve onlara on günlük süre tanıdık, kendileri de görevden aflarını talep ettiler” dedi.

 

        
 

Ziyarette, kadın kolları üyelerine çeşitli konularda bilgi aktaran Kocamaz, görevlerinden ayrılan daire başkanlarıyla ilgili olarak da ilk defa konuştu. Uzun ve zorlu bir seçim sürecinden sonra amaçlarına ulaştıklarını vurgulayan Kocamaz, “Seçim bitti ancak, işimiz daha yeni başlıyor. Tarsus Yenice’den Anamur Kaledran’a kadar bütün vatandaşlarımızı memnun etmek ve güvenlerini boşa çıkarmamak zorundayız” dedi.

 

 

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi hakkında da kadın kollarına bilgi veren KOCAMAZ, Mersin Belediyesi henüz kurumsal bir kimlik kazanmamış olduğu eleştirisinde bulundu. Kocamaz, “Belediyede maalesef her anlamda geri kalmışlık söz konusu. Bu geri kalmışlığa karşı mücadele edeceğiz. Şu anda belediyeyi bir kuyu olarak düşünün. Ekside bir belediye, önce sıfıra, sonra artıya geçireceğiz. Belediyeyi önce düzlüğe, sonra da yukarılara çıkarmak zorundayız. Bunun için de gece-gündüz demeden çalışmak durumundayız” şeklinde konuştu.

 

 

 

Belediyede görev yapan kadrolu personel giderinin 20 milyon lirayı aştığını kaydeden Kocamaz, buna yeni yasa ile il özel idaresi ve kapatılan belde belediyelerden gelen işçi giderlerinin de eklendiğini ve bu miktarın 25-30 milyon liraya çıkacağını belirtti.

 

Mersin Belediyesinde şu anit 3 bine yakın taşeron işçi çalıştığının göründüğünü dile getiren Burhanetin Kocamaz, şöyle devam etti:  “Bu işçilerden de tam anlamıyla verim alınamadığı tespit edilmiştir. Kim ne iş yapar belli değil, kimse ne iş yaptığını da bilmiyor. Biz, işini doğru yapan, evine helal lokma götüren ve belediyeye verimli olan hiçbir çalışanın ekmeğiyle oynamayız. Ancak bizim tempomuza, performansımıza ve yönetim tarzımıza ayak uyduramayan personelle de yollarımızı ayırırız. Nitekim daire başkanlarının büyük bir kısmında bunu gördük, on günlük tempomuza ayak uydurmaları için sür tanıdık ve şimdi kendileri de görevden aflarını talep ettiler. Onların yerine gelecek olan arkadaşlarımız da tempomuza ayak uyduramazsa onlar da gider. Belediyede kimsenin yeri garanti değil. Benim torpilim var, flan filan kimse diyemez. Biz çalışacak adamlarla çalışırız. Çünkü bizim adam kayırmacılık, korumacılık ve yandaşçılık gibi bir anlayışımız bugüne kadar olmadı, bundan sonra da olamaz. Burada birçok bankamatik işçisi de tespit ettik. Yandaşlar, akrabalar, particilere, 30’un üzerinde basın mensubuna aylık ödendiğini gördük. Bunları da ayıklayacağız.”

 

 

İşsizliğin Mersin’in en büyük problemlerinden biri olduğunu da belirten Burhanettin Kocamaz, sorunun çözümü için iş adamlarının Mersin’de yatırım yapmalarının önünü açmak zorunda olduklarının da altının çizdi.

 

Vatandaşa verdiği her sözün arkasında olduğuna vurgu yapan Kocamaz, vatandaşların mağdur olmamaları için ilçe belediyeleri ile bir sözleşme yaptıklarını ve geçici bir çözüm ürettiklerini ve sistemi tam anlamıyla oturtuncaya kadar belde ve köylerin hizmetlerinin ilçe belediyeleri tarafından yapılacağını, sonrasında mahsuplaşma yapılacağını anlattı.

 

 

Seçimin bittiğini, ancak seçimin yeniden başladığını önümüzdeki yıl genel seçimlerin olduğunu da hatırlatan Kocamaz, “Yoğun bir seçim sürecinden başarıyla çıktık. Biraz dinlendik ve en kısa zamanda önümüzdeki genel seçimler için çalışmak zorundayız. Çünkü ülkenin içinde bulunduğu durum, tek başına bir MHP iktidarının olması gerektiğini gösteriyor. Bunun için de çok çalışmak ve başarmak  zorundayız” dedi.

 

Konuşmaların sonunda MHP Anamur heyetince getirilen çiçek ve bir tablo başkan KOCAMAZ’a takdim edildi.

 

 

MHP Anamur Kadın kolları ile taşbina önünde toplu hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile Mersin programı sona erdi.

 

Mersin’de Marina civarındaki Orkide kahvede MHP Mersin Kadın Kollarının verdiği kahvaltıya katılan kadın kolları heyeti daha sonra Tarsus’a geçti.

 

 

İlk olarak Ashab-ı Kehf ziyareti gerçekleştirildi. Bu kutsal mekânda Ashab-ı Kehf mağarasını gezen kadın kolları burada kendilerine eşlik eden Tarsus MHP kadın kolları yetkilerinden mağara ve buranın önemi hakkında bilgiler aldılar. Kur’an-ı Kerim’de de ayetler halinde anlatılan Ashab-ı Kehf mağarası ve orada yaşayanlar için dua da eden heyet camide de namaz kılarak dualarını yaptı.

 

 

Daha sonra Tarsus Belediye’sinde Başkan Şevket CAN’ı makamında ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dileğinde bulundular. Ziyarette MHP Tarsus Kadın Kolları Başkanı Fadime ŞEN ve kadın kollarından bayanlar da hazır bulundu.

 

 

Şevket CAN Tarsus’ta yaşanan seçim sürecini değerlendirdiği konuşmasının ardından “Bu anlamlı ziyareti gerçekleştiren MHP Anamur Kadın Kollarına çok teşekkür ediyorum” dedi. Burada da bayanlar başkan CAN ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Tarsus’ta bir kampüs şeklinde yapılmış olan belediye tesislerini de gezen heyet, buradan Berdan çayı üzerindeki doğal park alanı Şelaleye de gezdi.

 

 

 

Daha sonra Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ’ın Tarsus Belediye başkanlığın yaptığı dönemde büyük çaba harcayarak düşmana Çanakkale Boğazına döktüğü mayınlarla dar eden ve Mersin limanı açıklarında batan ve çıkarılıp Tarsusu’taki şerefli yerini alan NUSRET mayın gemisine de bir ziyaret gerçekleştirildi. Uzun süre Nusret mayın gemisini gezen heyet burada çekilen hatıra fotoğrafları ile Tarsus gezisini tamamlayarak Erdemli İlçesinde belediye ziyareti gerçekleştirdi.

 

 

Erdemli belediye Başkanı Mükerem TOLU tarafından Belediye başkanlık katına kabul edilen heyet başkan Tollu ile uzun süre yapılan seçimler, Erdemli ve Anamur’un sorunları ve çözüm önerileri konusunda sohbet etti. Ziyarette MHP Erdemli Kadın Kolları Başkanı Afife ERDEM ve kadın kollarından bayanlar da hazır bulundu.

 

 

 

Erdemli Belediyesi önünde çektirilen hatıra fotoğrafı ile Erdemli ziyaretini gerçekleştiren heyet otobüsle Anamur’a döndü. Yol boyunca eğlence ve çoşkunun hiç eksik olmadığı gezide Kadın kolları Başkanı Alime YİĞİT katılanlara teşekkür etti. Bu tür programları devam ettireceklerini açıkladı.

 

 

MHP Anamur Kadın Kolları Başkanı Alime YİĞİT 26 Nisan 2013 Cumartesi günü akşamında Anamur Ünlüselek Motelde  MHP Anamur kadın kollarının çayının da gerçekleştirileceğini belirtti.

 

Alime YİĞİT Facebook sayfasından yaptığı duyuruda da şöyle dedi:

 

18 NİSAN CUMA GÜNÜ MERSİN, TARSUS,  ERDEMLİ’YE ANAMUR MHP KADIN KOLLARI OLARAK YAPMIŞ OLDUĞUMUZ ZİYARET ÇOK GÜZEL GEÇTİ. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BURHANETTİN KOCAMAZ, KADIN KOLLARI BAŞKANI SEMRA TEKELİ HANMEFENDİYE İL BAŞKAN YARDIMCIMIZ MEHMET ALİ GÖKMEN BEYE VE YÖNETİCİLERİNE, TARSUS BELEDİYE BAŞKANINA, KADIN KOLLARI BAŞKANI FADİME ŞEN VE YÖNETİMİNE, ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANINA,  KADIN KOLLARI BAŞKANI AFİFE ERDEM HANMEFENDİ VE YÖNETİMİNE, BİZLERE GÖSTERDİKLERİ İLGİDEN DOLAYI HEPİNİZE ANAMUR KADIN KOLLARI OLARAK TEŞEKKÜE EDİYORUZ. ALİME YİĞİT ANAMUR KADIN KOLLARI BAŞKANI”

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi