gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 54  
»Bugün 1776  
»Toplam 15051264  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.141.202.54
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MYK Üyesi Hidayet Kılınç'ın Anamur MHP Ziyareti

MYK Üyesi Hidayet Kılınç'ın Anamur MHP Ziyareti

Tarih 05 ?ubat 2014, 22:54 Editör

MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Hidayet kılınç Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

MYK Üyesi Hidayet Kılınç Anamur MHP'deydi

 

MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Hidayet kılınç Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

 

 

 

Göktaş Mahallesi Deveci Arif Camii yanındaki İlçe Teşkilatı binasında yapılan toplantıya MHP Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Ülkücü İşçiler Derneği Anamur Şube Başkanı Mürşit Aydın, MHP'li Yöneticiler, Partililer ve Teşkilat eski başkanları katıldı.

 

 

 

İlçe Başkanı Erdal Bulut konuşmasında ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili olarak bilgiler verdi. Seçim büroları ve anons araçları ile birlikte Kadın Kolları üyeleri, Ülkü Ocakları Gençleri ve Parti ekibiyle seçim çalışmalarının son hız devam ettiğini belirtti. Ziyareti dolayısıyla MYK Üyesi Hidayet Kılıç'a teşekkür eden Başkan Erdal Bulut önümüzdeki yerel seçim sürecinde MHP'nin Anamur'da seçimi daha güçlü şekilde tekrar kazanacağına değindi.

 

 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe yaptığı konuşmada Teşkilatı ziyaret ederek çalışmalara güç veren MYK Üyesi Hidayet Kılıç'a teşekkür etti. Başkan Mehmet Türe Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'nin sözlerine vurgu yaparak 2014 Mart seçimlerinin bir ceketin ilk düğmesi olduğuna, ilk düğmenin düzgün takılmasıyla Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Ülkücü Camianın başarıya ulaşacağına değindi. Başkan Türe yerel seçimlerin şahısları seçme seçimi değil, Milliyetçi iradenin iktidara gelme mücadelesi olduğuna vurgu yaptı.

 

 

MHP MYK Üyesi Hidayet Kılıç yaptığı konuşmada Milliyetçilerin birlik ve bütünlük içerisinde olduğu takdirde aşamayacağı güçlük kalmayacağını bunun da sağlandığını söyledi. Kılıç partililere katılımları dolayısıyla teşekkür ederken konuşmasının devamında hükümetin politikalarını eleştirdi.

 

 

Anadolu'nun köy köy, kasaba kasaba, şehir şehir MHP'yi beklediğini belirten MYK Üyesi Hidayet Kılıç sözlerini tamamlarken son olarak da 'Bizler yolumuza MHP ile çıktık. Ancak MHP bizim hislerimize tercüman olabilir. MHP'nin var olduğu yerde biz de varız, MHP'liyiz, sonuna kadar da MHP'li olacağız. Vatandaşımıza MHP'yi anlatacağız, MHP'li yönetim anlayışını anlatacağız, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin emrinde olmaktan gurur duyuyoruz.' dedi.

 

 

 

Toplantı çay sohbetleri ve birlikte fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

 
       
 
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi