gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 56  
»Bugün 1337  
»Toplam 15050825  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.118.12.222
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MHP MERSİN İLDEN BASIN AÇIKLAMASI

MHP MERSİN İLDEN BASIN AÇIKLAMASI

Tarih 27 Ocak 2014, 22:06 Editör

MHP İl Başkanı Sebahattin Kılıç'ın MHP'ye karşı yapılan saldırı hakkında basın açıklaması yaptı.

          MHP MERSİN İLDEN BASIN AÇIKLAMASI

 

MHP İl Başkanı Sebahattin Kılıç'ın MHP'ye karşı yapılan saldırı hakkında basın açıklaması yaptı.

 

Açıklama aynen şöyledir:

 

“30 Mart 2014 Yerel Seçimleri yaklaşırken MHP Seçim Büroları başta olmak üzere partimizin mensuplarına yönelik planlı saldırıların arttığı gözlenmektedir. 

 

İstanbul'daki Seçim Büromuza dün gerçekleştirilen silahlı saldırı, her bakımdan fevkalade tehlikeli gelişmelerin habercisi niteliğindedir. Tahrik ve provokasyon kokan bu menfur saldırı sonrasında maalesef ülküdaşımız Cengiz Akyıldız şehit olmuş ve beş dava arkadaşımız yaralanmıştır. Saldırının hedefi sadece MHP camiası değil, Türk milletinin birlik ve bütünlüğü, dirlik ve düzenidir.

 

Teşkilatımızın mensuplarına yönelik bu kalleş saldırı, aynı zamanda yolsuzluklarını örtbas etmeye ve MHP üzerinden gündemi değiştirmeye çalışanların ekmeğine yağ sürecektir. Seçim büromuzu hedef alan bu saldırıda, kan ve gözyaşı akıtmak isteyenlerin hesaplarıyla girdikleri çıkmaz sokakta sıkışanların rezil çıkarları aynı çizgide buluşmaktadır. Ayrıca söz konusu saldırının, hükümetin yolsuzluk ve rüşvet skandalıyla sarsıldığı, hırsızlıkların ört bas edilmeye çalışıldığı, emniyet ve yargı kadrolarının allak bullak edildiği bir kargaşa döneminde gerçekleştirilmesi manidardır.

 

Ancak, milli varlığımızın teminatı olan, ülkenin bütünlüğü ve milletimizin birliği konusunda daima müteyakkız bulunan Milliyetçi-Ülkücü Hareketin mensuplarını sokağa dökmeye çalışanların çabaları beyhudedir. Sinsi oyunlarla partimizi girdaba çekmek ve kirli emellerine ulaşmak isteyenler, bu defa da yanıldıklarını anlayacaklardır. Ülkeyi karıştırarak karanlık emellerine ulaşmak isteyen şer odakları bu kez de amaçlarına ulaşamayacaklar, hırsızlık ve yolsuzluklar hiçbir şehidimizin, hiçbir arkadaşımızın mübarek kanının arkasına gizlenemeyecektir. MHP’yi temiz ve meşru siyaset çizgisinde Türk milletine hizmet yolundan hiçbir tertip alıkoyamayacaktır.”

 

Sebahattin KILIÇ

MHP Mersin İl Başkanı

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi