gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 25  
»Bugün 509  
»Toplam 15904452  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 10.1.129.143
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Mezitli'de Ezber Bozan Başkan Adayı

Mezitli'de Ezber Bozan Başkan Adayı

Tarih 14 Aral?k 2013, 17:21 Editör

MHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Serkan Akkoyuncu, titiz ve özenli çalışma temposuyla başarının tesadüf olmadığını göstermeye devam ediyor.

           Mezitli’de Ezber Bozan Başkan Adayı

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mezitli Belediye Başkan Adayı Serkan Akkoyuncu, seçim çalışmalarına başladığı ilk günden bu yana titiz ve özenli çalışma temposuyla başarının tesadüf olmadığını göstermeye devam ediyor.

 

 

Geniş bir bakış açısı, sorunlara yaklaşım tarzıyla yenilikçi bir aday portresi çizen Akkoyuncu her kesime olan yakınlığı, çözüm odaklı vizyonuyla her geçen gün gönülleri daha da çok fethediyor.

 

 

 

İnsana verilen değer ve önem noktasında ise insan haklarının yaşamın her anında uygulanması ve özümsenmesi gerektiğini ifade eden Akkoyuncu, bu konuda da yaptığı çalışmalar ile geçmişte de başarılı çalışmalara imza atmış durumda.

 

 

 

Mezitli Kaymakamlığı İnsan Hakları Kurulu üyesi olduğu dönemde insan haklarıyla ilgili bastırdığı kitapçıkla ve düzenlediği faaliyetlerle bu konuda ne kadar hassas ve ilerici olduğunu gösteren Akkoyuncu, insani değerlerin en üst seviyede olduğu bir yerel yönetim anlayışının Mezitli’de kendileriyle yeşereceğini, yeni bir Mezitli’yi hep birlikte inşa edeceklerini her fırsatta dile getiriyor.

 

 

Yerel yönetimlerin yapması gerektiği işin hizmet üretmek olduğunu belirten Akkoyuncu, “Belediyeciliğin temel görevi halkın sosyal, kültürel ve yaşam refahı seviyesini ileri taşımaktır” dedi.

 

Kentlilik bilinci yerleşmiş olan Mezitli’yi geleceğe ve daha ileriye taşımada her yapıya hitap eden, her noktaya aynı derecede önem veren bir zihniyetin bu topraklarda filizleneceğini sözlerine ekledi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

İYİ PARTİ: KADINLARIN HAKLARINA SALDIRIYA SON VERİN!

İYİ PARTİ: KADINLARIN HAKLARINA SALDIRIYA SON VERİN! İyi Parti Mersin İl Başkanlığında 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısı ile basın açıklaması yapıldı.

MANTIK

MANTIK Bu hâlâ MHP'nde kalan, MHP'lilikte ısrarcı olan arkadaşlarda ters işleyen, ya da hiç işlememekte olan bir m...
Anamur’un Su Sorunu Büyüyor – Çözüm Otluca mı?23 May?s 2025

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi