gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 55  
»Bugün 14  
»Toplam 15051615  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.118.12.222
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ADNAN GÜBBÜK'LE HAREKETE DEVAM

ADNAN GÜBBÜK'LE HAREKETE DEVAM

Tarih 10 Eyl?l 2013, 18:35 Editör

MHP Anamur İlçe Yönetimi boşalan başkanlığa Adnan GÜBBÜK'ü oybirliğiyle seçti...

                                              ADNAN GÜBBÜK’LE HAREKETE DEVAM

MHP Anamur İlçe Yönetimi boşalan başkanlığa Adnan GÜBBÜK’ü oybirliğiyle seçti…

İlçe Sekreteri Hikmet NARCI’nın yaptığı açıklama aynen şöyledir:

“Partimiz 09 Eylül 2013 tarihinde akşam saat 19.30 da başkan vekili Hikmet Narcı başkanlığında toplanarak başkanlık konusunda yönetim kurulu üyeleri ile yapılan görüşmeleri anlattı. Her Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşımız söz alarak tek tek görüşlerini bildirerek birlik ve  beraberliğin bozulmasını  bekleyenler var, siyasi rakiplerimiz hiç heveslenmesin, bizler tek yumruk olarak dimdik ayaktayız. İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif ERSOY’un şiirinde ’ “Toplu atarsa yürekler top sindiremez’’ diyor. Bizlerin yürekleri toplu attıkça, ayrışma bekleyenler ancak rüya görürler. Geçen seçimde belediyeyi aldığımız gibi, önümüzdeki yerel seçimde de inşallah açık ara belediyeyi alacağız, büyük şehir belediyesi ile de taçlandıracağız’’diye söz verdiler. Onun için tek aday üzerinde karar kıldık, ilçe başkan adayımız Başkan Yardımcısı Adnan GÜBBÜK arkadaşımız dediler. Açık oylama yapıldı, yönetim kurulunun tamamının oyu ile  Adnan GÜBBÜK ilçe başkanlığına seçildi.

 

Adnan GÜBBÜK teşekkür konuşmasında :‘’Arkadaşlarıma güvenleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, beni onurlandırdınız, bu onura layık olmaya çalışacağım. Kimsenin şüphesi olmasın ki birliğimizin bozulmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın’’ dedi.

 

Başkan vekili Hikmet NARCI : ‘’Seçilen arkadaşımızın her zaman yanındayız, bizler bir davaya inanmış, inandığı davanın askeri olan kişileriz .Başkanımız ve yönetim kurulundaki her arkadaşımız ve kadın kollarımız, yan kuruluşlarımızla ekip halinde yerel seçimde de genel seçimde de hedefe ulaşacağız, başaracağız inşallah. Sayın başkanın ve bizlerin Allah yardımcısı olsun’’ dedi.

Yeni İlçe Başkanımız Adnan Gübbük beyi ilk tebrik eden eski İlçe Başkanımız ve Anamur Belediye Başkanı Aday Adayımız Ramazan Yalçın da ‘’Dün nasıl bir ve bütün isek yarın da aynı birlik ve beraberlikle yolumuza devam edeceğimizi görmek beni çok duygulandırdı. Bütün arkadaşlarımızın aynı amaç doğrultusunda hemfikir olmaları, yeni Başkanımızı oy birliğiyle seçmeleri sebebiyle kendilerini tebrik ediyorum. Başkanımız Adnan Gübbük Beyi de yeni görevi sebebiyle kutluyor, başarılar diliyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.Dün olduğu gibi bugün de yarın da emrinizdeyim. Yüce Allah Yar ve Yardımcınız Olsun.’’dedi.

 

Toplantı yeni Başkanımız Adnan Gübbük Beyi Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızın teşekkür konuşmalarıyla sona erdi.”

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi