gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 10  
»Bugün 345  
»Toplam 15054218  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.144.98.13
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Aday Adayı Sayısı Artıyor

Aday Adayı Sayısı Artıyor

Tarih 07 Eyl?l 2013, 01:22 Editör admin

Anamur'da tüm partilerde Aday Adayı sayısı artıyor.

       2014 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken tüm il ve ilçelerde olduğu gibi Anamur'da da Aday Adayı olmak isteyenler partilerine resmi başvurularını yapmaya başladı.     

 

       Anamur'da Siyasi partilerde ilk Aday Adaylığı başvurusunu Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Diş hekimi Ahmet Doğan yaparken, Ahmet Doğan'ı Cumhuriyet Halk Partisi'nden İşadamı Ayhan Güzel izledi. Ayhan Güzel'in ardından CHP'de Aday Adaylığı başvuruları sürdü. İlçe eski başkanı Nevin Özel ve Belediye Eski başkanı Eczacı Suphi Alp de aday adaylığı için resmi başvurularını yaptı. Anamur'da halen iktidarı elinde bulunduran Milliyetçi Hareket Partisi'nde Mimar Akif demir ve Ören Belediye Başkanı Aziz Doluoğlu aday adayı olduklarını kamuoyu ile paylaştı.

 

       İlçe Başkanlığı'ndan istifa eden Veteriner Hekim Ramazan Yalçın da aday adayı olduğunu açıkladı. Kamuoyunun yakından tanıdığı bu isimler başvurularını tamamlamışken kararı merakla beklenen Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ise henüz resmi başvuruda bulunmadı.

 

       Anamur'da aday adayları CHP'de Nevin Özel ve yine CHP'de Ayhan Güzel binalara pankartlarını astırarak reklam ve tanıtım çalışmalarına başlarken diğer aday adaylarından henüz ses çıkmadı.

 

       Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'nin ikinci döneminde devam etmesini siteyen bazı vatandaşlar ise halen Belediye Başkanlığı görevini yürüten Başkan Mehmet Türe'nin dev posterlerini destek amaçlı balkonlarına ve binalarına asmaya başladı.     

 

       Anamur'da siyaset ısınmaya başlarken gözde adayların birbiriyle kıyasıya yarışacağı cadde ve sokaklarda da fark ediliyor.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi