gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 55  
»Bugün 1996  
»Toplam 15051484  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.138.175.180
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ÜLKÜCÜNÜN KÖTÜSÜ OLMAZ, DAHA İYİSİ OLUR

ÜLKÜCÜNÜN KÖTÜSÜ OLMAZ, DAHA İYİSİ OLUR

Tarih 14 A?ustos 2013, 03:15 Editör

MHP Anamur İlçe Teşkilatı adına İlçe Başkanı Ramazan YALÇIN Belediye Başkanlığı aday adaylık başvuruları ile ilgili bir açıklama yaptı.

                        ÜLKÜCÜNÜN KÖTÜSÜ OLMAZ, DAHA İYİSİ OLUR

            MHP Anamur İlçe Teşkilatı adına İlçe Başkanı Ramazan YALÇIN Belediye Başkanlığı aday adaylık başvuruları ile ilgili bir açıklama yaptı.

    Açıklama aynen şöyledir:

            “Milliyetçi Hareket Partisinin Genel Başkanlık Divanı ve Saygıdeğer Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli Bey ile yaptığımız özel görüşmede Yerel ve Genel siyaset konularında her şey masaya yatırılmış olup; bu süreçte Anamur ve Mersin’de başarılı olmak, Belediye Başkanlıklarını almak için ne yapmamız gerektiğini ve de neyi yapmamamız gerektiğini Mersin ve Anamur için emir ve görüşlerini sorduk.

            Saygıdeğer Genel Başkanımız da ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti dile getirmiş ve Teşkilatlar eksenli bir çalışma yapmamızı, aday adaylık müracaatlarını almamızı ve kiminle seçimi alacaksak, seçimi aldıktan sonra da kiminle teşkilatlar hususunda daha rahat çalışacaksak onunla yola çıkmamızı emretmişlerdir.

             Biz de 2014 Mahalli İdareler Seçimi için Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığımızdan gelen genelge doğrultusunda; adaylık müracaatlarının başladığını duyurmuştuk. 

            Bu süreçte şu ana kadar aday adaylığı bilgi formunu alan 5 değerli dava arkadaşımız çalışmalarına başlamışlardır. Müracaatların önü açık olup, devlet memuru arkadaşlarımızın ismini ise yasal adaylık süreci sebebiyle şu anda açıklamak istemiyoruz.

            Şu ana kadar resmi müracaatlarını aldığımız aday adayı arkadaşlarımız ise ;

               Aziz DOLUOĞLU: Ören Belediye Başkanı –İşadamı

             ‘’Belediye Başkanlığım süresince halkla ve Parti Teşkilatımla uyumlu bir süreç yaşadık. Her zaman yanlarında olmaya çalıştım. Kıt imkânlarla Ören’e ve mücavir alanımız Akpınar Yaylası başta olmak üzere tüm halkımıza hizmet etmeye çalıştım. Beni seçenlerin yüzünü hiç kara çıkarmamaya çalıştım. Partimin oyunu koruyarak da hizmet ve siyasetin beraber yürüyebileceğini herkese gösterdim.

          

         Bilgi birikimlerimi Anamur’a ve Partime hizmet noktasında kullanmak, Anamur’u hak ettiği aranan, yaşanabilir ve güvenli bir kent yapmak için bu zor ve kutsal göreve talip oldum. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. Saygıdeğer halkımızdan teveccühlerini bekliyorum.

         

         İlerleyen süreçte Anamur için düşünce ve projelerimi paylaşacağım basın toplantısı ile durum değerlendirmesi yapmak istiyorum…’’dedi

          Mehmet Akif DEMİR:Mimar –Eski İlçe ve İl Yönetim Kurulu üyesi

          13 yıldır Anamur'da mimarlık yapıyorum. Anamur'da hayata geçen bir çok projede imzam var. Bunların yanısıra ülkemizin değişik bölgelerinde birçok projede çalıştım ve artık bilgi-birikimimi Anamur halkı için daha modern ve yaşanabilir bir Anamur için kullanmak istediğim için bu kutsal göreve talip oldum. Mesleğim gereği belediyeciliği ve belediyenin iç işleyişi konularında da deneyim sahibiyim. Geçmiş dönemlerde görev aldığım MHP il yöneticiliği ve ilçe yöneticiliğinin yanısıra Anamurspor Yönetim Kurulu üyeliği gibi bir çok sosyal alanda çeşitli görevlerde bulundum. Anamur'un eksiklerini biliyorum. Neler yapılması noktasında çalışmalar yapmaya başladım ve önümüzdeki günlerde bu projeleri anlatacağım.

          

Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı olmam farklı yorumlanmamalı. Milliyetçi Hareket Partisi genç ve vizyon sahibi adayların önünü açan bir partidir. Ben bu kutsal göreve Anamur'a hizmet etmek, Anamur'u hak ettiği yere getirmek ve daha modern bir Anamur inşa etmek düşüncesi ile çıktım."dedi.

          

Değerli Dava Arkadaşlarım; yaklaşan yerel seçimler için; bizde bölünme, parçalanma  senaryoları yazan odaklar olduğunu biliyoruz…Bir demokratik yarış başlamıştır ve bu yarışa katılan değerli dava arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum.

          ÇÜNKÜ GELECEK SİZLERSİNİZ ve SİZ GELECEKSİNİZ

Öncelikle hepinizden kavgadan ve sonu olmayan tartışmalardan uzak durmanızı istiyorum.

İstenen ve mayalanan kardeş kavgasıdır ve bunun alt yapısı hızla oluşturulmaktadır.

Sadakat ve vefanın Milliyetçi-Ülkücü Harekette çok önemli olduğunu biliniz.

Ülkü bir adanmışlık ve eşsiz bir tutkuysa, o halde istismarcılara ve ülkücülükten geçinenlere karşı da çok dikkat ediniz.

        Arkadaşlarımın birbirleri hakkında olumsuz konuşma yapmamalarını, kesinlikle ama; kesinlikle davaya zarar verebilecek  en ufak bir tavır ve söylemde bulunmamalarını önemle rica ediyorum.

            ÜLKÜCÜ ÜLKÜCÜNÜN KARDEŞİDİR

            ÜLKÜCÜNÜN KÖTÜSÜ YOKTUR; DAHA İYİSİ VARDIR ve BİZ DAHA İYİLERİNE TALİBİZ, ONU İSTİYORUZ…

           Anamur İlçe Teşkilatı olarak; Aday Adaylığı için müracaat eden Anamur sevdalısı değerli gönül dostlarımıza şimdiden başarılar ve muvaffakiyetler diler; çıktıkları bu kutsal yarışta haklarında hayırlı olanı Yüce Allah’tan niyaz ederiz.

            Bundan sonra da adaylık müracaatında bulunacak değerli dava arkadaşlarıma da aynı samimiyet ve sadakatle yaklaşacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.         

           Yolunuz ve bahtınız açık olsun…

 

 

           YüceALLAH  Yar ve Yardımcınız Olsun!…”                                                   

           

                                                              RAMAZAN YALÇIN

                                                             YÖNETİM KURULU ADINA

                                                                  MHP İLÇE BAŞKANI

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi