gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 89  
»Bugün 1157  
»Toplam 15050645  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.141.202.54
» Bu sitemizi ziyaretiniz
HELAL OLSUN SİZE

HELAL OLSUN SİZE

Tarih 10 Temmuz 2013, 01:20 Editör

MHP Anamur İlçe Teşkilatı adına bir açıklama yapan İlçe Başkanı Ramazan YALÇIN ANTSO'ya duyarlılık konusunda tebriklerini iletti.

                        HELAL OLSUN SİZE

            MHP Anamur İlçe Teşkilatı adına bir açıklama yapan İlçe Başkanı Ramazan YALÇIN ANTSO’ya duyarlılık konusunda tebriklerini iletti.

            MHP Anamur İlçe teşkilatının basın açıklaması aynen şöyledir: 

 

 

           

 

           “Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Teşkilatı olarak; Anamur’umuzun daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha sağlıklı bir kent olması için yapılan çalışmaların hep yanında olduk. Düşünce aşamasından fiiliyata kadar hangi aşamada olursa olsun bizlere düşen her konuda, halkımızın ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın yanında olmaktan büyük mutluluk duymaktayız.

          ‘’Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır ‘’  anlayışına sahip bir parti olarak memleketimiz ve Cennet Anamur’umuz için nerde ne zaman gerekiyorsa taşın altına elimizi koymaya hazırız.

          ANTSO’ da yapılan bir toplantıda Anamur’un eksikleri masaya yatırılmış olup; diğer bariz problemlere istinaden gelişme sancıları çeken Anamur’da ticaret ve sanayinin olmazsa olmazı plan ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ kurulması için düğmeye basılmış olmasını takdir ve memnuniyetle karşılıyoruz. Önemli olan günü kurtarmak değil, geleceği şekillendirmektir. Anamur’umuzun geleceği, sağlığı, güvenliği…kısaca yaşanabilir bir kent olması hususunda atılan cesur yürekli adımlar karşısında bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.

         Bu bağlamda; Anamur’umuzun kendi öz evlatlarının memleketi yürekten sahiplenmesi dolayısıyla, başta ANTSO Başkanı Sayın Feridun TORUNUĞLU Beyi, Meclis Başkanı Kerim ÇİLİNGİR Beyi, Yönetim Kurulu Üyelerini ve Meclis Üyelerini canı gönülden tebrik ediyoruz.

         Başladıkları zor ve bir o kadar da hayırlı işlerde ANTSO ‘yu tebrik ediyor; tüm hemşehrilerimize, sanayici ve iş adamlarımıza başarı ve esenlikler diliyoruz.”

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi