gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 39  
»Bugün 553  
»Toplam 15050041  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.221.15.15
» Bu sitemizi ziyaretiniz
TUTAMADIĞIN EL SENİN DEĞİLDİR

TUTAMADIĞIN EL SENİN DEĞİLDİR

Tarih 14 Haziran 2013, 22:32 Editör

MHP Anamur İlçe Başkanı yapılan gezi ve ziyaret çalışmalarıyla ilgili bir açıklama yaptı...

                     TUTAMADIĞIN EL SENİN DEĞİLDİR

MHP Anamur İlçe Başkanı yapılan gezi ve ziyaret çalışmalarıyla ilgili bir açıklama yaptı…

İlçe teşkilatı adına  Başkan Ramazan YALÇIN’ın yaptığı açıklama aynen şöyledir:

“Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Teşkilatı olarak; parti ayrımı gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızla samimi bir muhabbet kurmaktan; mutluluklarına şahit olup, dertlerine olabildiğince ortak olmaktan büyük onur duyuyoruz. Bütün sosyal faaliyetlere yönetim kurulumuz ve kadın kollarımızla tam kadro katılmayı birlik ve beraberlik adına çok önemsiyoruz. En acı günde de, en mutlu günde de vatandaşımızın yanı başında olmak bizim siyasetten daha ziyade insani görevimizdir.

          

Çalışmalarımızı da vatandaşlarımızı sıkboğaz etmeden, zorlamadan, samimiyet ve sadakat ölçüsünde devam ettiriyoruz. Görünen o ki; vatandaşlarımız mevcut hükümetin uygulamalarından tedirgin olmuş, milli politikaların yanlışlığı karşısında hayal kırıklığına uğramış, sağlık ve eğitim politikalarının düştüğü çaresizlik karşısında resmen bunalıma girmiştir. Hastasını tedavi ettirecek doktor bulamaz olmuş, oradan oraya sevklerle hastalarımız rezilliğin ne demek olduğunu maalesef öğrenmek zorunda kalmıştır. Dış politikalardaki tutarsızlık sebebiyle de vatandaşımız önünü göremez olmuş, gelecek kaygısı had safhaya varmıştır.

          

Her hafta bir köy ve mahalle ziyaretleriyle vatandaşımızın ayağına giderek, parti politikalarımızı ve güncel konuları anlatıp, özellikle köydeki vatandaşlarımızın sorularına cevap olmaya, sorunlarına da elimizden geldiğince derman olmaya çalışıyoruz. Düğünler, hasta ziyaretleri, taziyeler de elbette vatandaşımızla beraber olmak  için bir vesile…

          

Köy çalışmalarımızda hem köy temsilcilerimizle durum değerlendirmesi yapıp hem de halkımıza Büyükşehir Yasasının getireceği olumsuzluklar, yaşanacak sıkıntılar hakkında bilgi paylaşımında bulunulmuştur.

Bütün vatandaşlarımız hem Büyükşehir Belediyesi, hem Anamur Belediyesi, hem belediye meclis üyelikleri hem de muhtarlık için oy kullanacaklar, verilecek  ya da heba edilecek her oy büyük bir vebal olacaktır.

         

Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Kadın Kolları Yöneticilerimizle Emirşah, Güleç, Anıtlı Köyleri ve Ören Beldesi’nde yapılan ziyaretlerle MHP’nin  Anamur’da her zaman alternatifsiz olduğunu bir kez daha göstermiştir.Teşkilatımıza gösterilen samimi ilgi ve sevgi sebebiyle tüm hemşerilerimize en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz.

          

“İlçe Teşkilatımız bir taraftan, Anamur ve Ören Belediye Başkanlarımız bir taraftan, İl Genel Meclis Üyelerimiz bir taraftan, mahalle ve köy temsilcilerimizle ve seçim komisyonu üyelerimizle beraber siyasi çalışmalarımız devam etmektedir. İlerleyen süreçte çalışmalarımızı aday adayı arkadaşlarımızla da güçlendirip, inşallah Anamur ve Mersin’de MHP’nin iktidarını yaşamak istiyoruz.

         

Öncelikle bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen partili partisiz tüm vatansever hemşerilerimize, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kadın Kolları Başkan ve Yöneticilerimize, Belediye Başkanlarımıza, Mahalle ve Köy Temsilcilerimize ve tüm gönül dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

YÜCE ALLAH YAR ve YARDIMCINIZ OLSUN!...”

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi