gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 12  
»Bugün 626  
»Toplam 15054499  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.118.45.162
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Büyükşehir Belediye Başkanı Özcan Anamur'a Geldi

Büyükşehir Belediye Başkanı Özcan Anamur'a Geldi

Tarih 13 May?s 2013, 10:39 Editör admin

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan Anamur'a gelerek temaslarda bulundu.

     Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Macit Özcan, 2 günlük Anamur gezisinde önce partilileri ile CHP İlçe Binasında bir araya geldi, sonra basın mensupları ile Bozyazı Anemuryum Hotelde buluştu.

     Başkan Özcan Anamur Hal esnafı ile Anamur halinde, muhtarlar ve sivil toplum örgütleri ile de Ünlüselek Hotelde verilen öğle yemeğinde bir araya geldi. Başkan Özcan sinevizyon eşliğinde Mersin'e yaptığı hizmetleri anlattı. Ünlüselekteki toplantıya Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve MHP İlçe Başkanı Ramazan Yalçın da katıldı.

     Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’yi makamında ziyaret eden Başkan Macit Özcan yeni Büyükşehir Yasasına da atıfta bulunarak; “İl ve ilçelerimizin bundan sonraki projelerini 2014 yatırım programlarına aldırabilmek için yeni seçim yasasının yürürlüğe girmesini bekleyemeyiz. En geç Eylül-Ekim ayında yeni bütçeler oluşturulurken bu yatırım programlarını da ele almalıyız. Yoksa seçimden sonra bir yıl daha beklemek zorunda kalırız.” Dedi.

 

Başkan Özcan ile birlikte Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, CHP İl Başkanı M. Faruk Akar, CHP İlçe Başkanı Doktor Nevin Özel ve CHP kurmayları  Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’yi makamında ziyaret etti. Ziyarete MHP İlçe Başkanı Ramazan Yalçın da katıldı.

     Konuklarını Muz ve Çilek ikramı ile ağırlayan Belediye Başkanı Mehmet Türe, önceliğimiz Mersin olmalı, önceliğimiz Anamur olmalı. Parti ve kişiliğimiz sonra gelmeli. Onun için tabiî ki iki başkan da aynı partiden olsa çok daha iyi olur ama. Öncelik bu şekilde öncelik millete hizmet olunca herkesle projelerimi paylaşmaya ve birlikte uyum içinde çalışmaya hazırım.” Dedi. Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin bu yaklaşımına Başkan Macit Özcan gülümseyerek, “Düşüncelerimiz ve huylarımız aynı. Yasayı beklemeden şu anda bile Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden ne isteğiniz varsa yetkilerimin bana verdiği müsaade kadarıyla yerine getirmeye hazırım.” dedi.

     Ziyaret sırasında söz alan CHP İl Başkanı M. Faruk Akar, Adalet ve Kalkınma Partisinin Mersin’e yaptığı en büyük kötülüğün Akkuyu Nükleer Santral Projesi ve termik santrallerin olduğunu söyledi. 

     Başkan Mehmet Türe’yi makamında ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ve beraberindeki CHP'li heyet, Anamur Belediye Hizmet binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi