gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 36  
»Bugün 169  
»Toplam 15035412  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.145.186.173
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MHP:

MHP: "TALİHSİZ BİR KONUŞMA"

Tarih 23 Nisan 2013, 19:40 Editör

MHP İlçe Başkanlığı 23 Nisan Bayram Kutlamalarındaki olayları değerlendirdi...

        MHP: “TALİHSİZ BİR KONUŞMA”

 

MHP İlçe Başkanlığı 23 Nisan Bayram Kutlamalarındaki olayları değerlendirdi..

MHP İlçe Yönetimi adına Başkan Ramazan YALÇIN’ın açıklaması aynen şu şekildedir:

         

“23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına yakışmayan, halkın tepkisine ve gerilmesine sebep olan  talihsiz  bir konuşmayı şiddetle kınıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin temelinin atıldığı bir günde, günün anlam ve önemini anlatmak üzere kürsüye çıkan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Aziz Dağıstan Bey’in bütün öğrenciler, öğretmenler ve protokol önünde yaptığı talihsiz konuşma halkımızı derinden üzmüştür.

Sayın müdürün konuşmasında: “Osmanlı’dan günümüze bir değerlendirmeye girmesi, Cumhuriyet ve laiklik hakkında kafalarda soru işareti bırakan cümleler kurması ,12 Eylül öncesi sağ-sol çatışmalarına girmesi,yıllardır süregelen sıkıntıların son 10 yılda çözüldüğünü ve her şeyin  gayet iyi olduğunu  iddia etmesi …ve bu bağlamda çözüm sürecine destek olunması gerektiğini ,bu hususta gerekiyorsa kendisinin “AKİL ADAM” rolünü üstlenebileceğini beyan etmesi…’’ kutlama programını içeriğinden saptırmış ve halkta büyük bir tepkiye sebep olmuştur.

Olay anında MHP Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Kadın Kolları Yöneticilerimiz gerekli hassasiyeti göstermiş ve meydanın boş bırakılmamasının daha doğru olacağına karar vermişlerdir.

          

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı emanet ettiğimiz; çocuklarımızın geleceğini şekillendirecek en önemli kurumun müdürünün o kadar öğrencimiz, saygıdeğer öğretmenlerimiz ve çok değerli halkımız önünde daha bilinçli,daha duyarlı ve daha seviyeli olması gerekirdi.

Milli Eğitim Müdürünün bir kamu görevlisi olduğunu unutmamasını,halkı yönlendirme amaçlı siyaset yapacaksa yerinin orası olmadığını hatırlatır; yaşanan talihsiz olayın art niyetli olmadığını görmek isteriz..

Milli bayramlarımızın anlam ve önemine yakışır şekilde kutlanması gereğini bir kez daha hatırlatır, halkımızın üzüntülerine ortak olduğumuzu beyan eder; saygılar sunarız…

EGEMENLİK KAYITSIZ VE ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!...” 

RAMAZAN YALÇIN

MHPYÖNETİM KURULU ADINA

İLÇE  BAŞKANI

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi