gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 16  
»Bugün 636  
»Toplam 15054509  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.118.30.253
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Anamur MHP'den Ankara Çıkarması

Anamur MHP'den Ankara Çıkarması

Tarih 17 Mart 2013, 17:56 Editör admin

MHP Anamur İlçe Teşkilatı bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gitti.

                      ANAMUR MHP’İN ANKARA RÜZGÂRI

           MHP Anamur İlçe Teşkilatı Ankara’daydı. Genel Başkan Bahçeli ile görüşen heyet çeşitli temaslarda bulundu.

MHP İlçe Yönetiminin yanı sıra, kadın kolları temsilcilerinin de katıldığı ziyaret hakkında MHP İlçe Başkanı Ramazan YALÇIN bir açıklamada bulundu.

 

  

 

MHP Anamur İlçe Başkanı Ramazan YALÇIN’ın açıklaması aynen şöyledir:

 

"MHP Anamur İlçe Teşkilatı olarak; TBMM’de MHP Grup Toplantısına katılmak ve Genel Merkezde görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’ya gittik. Ülke gündeminin çok yoğun olduğu, memleketin, çocuklarımızın geleceği hususunda endişelerimizin hat safhaya ulaştığı,’’TÜRK ‘’lük alt kimlik olarak algılanmaya başlanırken, vatan hainlerinin neredeyse kahraman ilan edildiği şu günlerde ‘’Biz daha son sözü söylemedik,biz de varız,bir ve bütünüz ‘’demek  için Ankara’ya gittik.

           

 

Anamur İlçe Teşkilatı olarak; tam kadro halinde özel bir otobüsle yola çıktık, sabahın erken saatlerinde Genel Merkezimizde bir çay molası verip doğruca TBMM’ne gittik. Kapıda Grup Başkanvekilimiz Mehmet Şandır Bey’in danışmanları refakatinde gruptaki yerimizi aldık. Anamur Teşkilatının tam kadro katılımı bazı milletvekilleri ve ziyaretçiler açısından özellikle konuşuldu.

           

 

Sayın Genel Başkanımızın salona girişi de, konuşması da, konuşma sonrası kendisine çiçek vermek isterken boynuna sevgiyle sarılan küçük bir kız çocuğunun mutluluğu da dakikalarca alkışlandı…

          

 

Grup toplantısından sonra mecliste yenilen öğle yemeği sonrası bazı milletvekilleri ve Grup Başkanvekili M. Şandır ’la  yapılan sohbetin ardından Genel Merkeze geçildi.MYK Üyemiz Hidayet Kılıç ve Milletvekilimiz Dr. Ali Öz  ve  Milletvekili adayımız Gürcan Kasap beyle beraber bir dizi ziyaretlerde bulunduk.Yorucu,koşuşturmalı,samimi ve bir o kadar da verimli bir ziyaret oldu.

            

 

Sırasıyla;

 

Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat ÇETİN,

 

Mali İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof .Dr. Mevlüt  KARAKAYA,

 

Hukuk ve Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oktay ÖZTÜRK,

           

 

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir DURMAZ,

 

Medya-Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof .Dr. E.Semih YALÇIN,

 

Genel Sekreter İsmet BÜYÜKATAMAN  Beylerle  birebir sohbetler yapılmış olup,ülke ve Anamur gündemiyle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.Ziyaretlerimizde Anamur İlçe Teşkilatımızın çalışmaları ve programlarını içeren bir Basın-Bilgilendirme Dosyası takdim edildi…

 

Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet BAHÇELİ Bey’i ziyaretimizde;

 

Genel Başkanımıza hitaben  ‘’Sayın Genel Başkanım;

 

MHP Anamur İlçe Teşkilatı olarak göreve geldiğimiz Haziran 2009’dan bu güne kadar Ülkücü Harekete gönül vermiş Anamur ’lu hemşerilerimiz ve halkımızdan aldığımız büyük destek ile ‘’ÖNCE ÜLKEM-SONRA PARTİM-SONRA BEN’’ prensibiniz ile çalışmalarımıza devam ettik.

 

Mersin İl Başkanımız Sn. Mahmut TAT Bey’in koordinatörlüğünde, Genel Merkezimizin genelgeleri doğrultusunda hiçbir ayrım yapmaksızın; kişilerin değil davanın adamı olarak, ahde vefayı unutmadan ve vebalden uzak durarak hizmet etmeye çalıştık.

 

Geçmişten günümüze emeği olan, teşkilatlarda bir şekilde görev alan, halen Partimiz çatısı altında olup, ESKİ ÜLKÜCÜ OLMAYAN bütün dava arkadaşlarımızı ve büyüklerimizi bir arada tutabilmenin onur ve gururunu taşıyoruz.

 

Çalışmalarımızın ve programlarımızın bir kısmını içeren Basın-Bilgilendirme Dosyamızı size takdim etmek istiyoruz…

 

Sizin emrinizde olmaktan, vatana-millete sahip çıkma mücadelesinde sizinle aynı safta yer almaktan bahtiyarız.  YÜCE ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN…’’

 

           

 

Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet BAHÇELİ de ;

 

Anamur İlçe Teşkilatının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ülke gündemini ve sıkıntıları tek tek anlatarak, çok samimi ve çok heyecanlı bir konuşma yaptı.

 

‘’Görüyorum ki; Türkmenlerin, Yörüklerin ayranı kabarmış, heyecanınız dorukta. Bu azim ve kararlılık sizde olduktan sonra başaramayacağınız hiçbir şey yoktur. Anamur’dan Çamlıyayla’ya kadar bütün belediyeleri Mersin’lilerden  istiyorum.Sizin çalışmalarınızı yakinen takip ediyoruz,tavır ve tutumlarınızı değerlendiriyoruz,yolunuz ve bahtınız açık olsun…’’dedi.

         İlçe Başkanı Ramazan YALÇIN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Yönetim Kurulu üyemiz İbrahim Kayhan’la beraber  ‘’Başta Anamur olmak üzere; bütün belediyeleri kazanıp, Mersin Büyükşehir Belediyesini de alma sözü vererek’’toplantıyı nihayetlendirdik.

            

          Genel Başkanımız ve yönetimden aldığımız yüksek motivasyonla inşallah çalışmalarımızı arttırarak devam ettireceğiz, MHP’yi önce yerelde ,sonra da genelde iktidar yapacağız…

          Kazanan inanmış cesur yürekler olacaktır…

          Yüce Allah Yar ve Yardımcımız olsun…”

RAMAZAN YALÇIN

YÖNETİM KURULU ADINA MHP İLÇE BAŞKANI

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi