MEHMET ŞAHAN (+1) 19 Ocak 2013, 15:37 Yöneticiye Bildir +1  -1
Öncelikle Dr. Gülay hanıma teşşekkürler.
Evet depresyon insanların hayatlarını çok derinden etkiliyor. bir arkadaşımı bu konuda psikiyatri destegi, içinde bulundugu ortam da alamadığı için kafasına silah sıkarak intihar etti. oysa çok büyük bir sıkıntısıda yoktu. ama uzman psikiyatri desteği alamadığından hayatını sonlandırdı. hemde hayatının baharında.
özellikle insanların yeni başlayacakları işlerinde ve özellikle hayatlarının büyük değişmlerinde mutlaka psikiyatri desteği almalıdır.
yazınızı ilgiyle takip eden vatandaş (+1) 15 Ocak 2013, 20:32 Yöneticiye Bildir +1  -1
Dr.Gülay hanım çok önemli bir konu işlemişsiniz tebrik ve teşekkür ederim depresyon her insanın hayatının bir bölümünde yakalanabileceği bir rahatsızlık malesef hala toplumda akıl hastası hatta deli doktoruna gidip tedavi görüyo gibi olumsuz düşünceler var. ben yıllar önce çok hareketli bir yaşantı ve çevremde çok popüler olmama rağmen bir kaza sonucu sakatlanmış ve uzun bir süre yatağa mahküm olmuştum bu süreçte eşimdende ayrıldım tabiki sonuç depresyon ve kendim durumumu farkederek pisikiyatri uzmanına gittim tedavi oldum ve kısa sürede toparlandım hayata dört elle tutundum ve kendime mükemmel bir dünya kurdum aradan geçen uzun yıllar sonra tanıştığım bir kişiyle evlenmeye karar verdik ve o benim yıllar önce depresyon tedavisi gördüğümü öğrenmiş bana tedavi için pisikiyatriye gittinmi dedi evet dedim ve ben tedavi görmüş biriyle olamam dedi ayrıldık...ben ona dedimki şükür ben tedavi oldum yollarımız ayrıldı ama seninde tedavi olmanı tavsiye ederim dedim ...saygılarımla...