ANAMUR'DA BİR KLASİK ARAÇ; MAVİŞ


Açıklama: Anamur'da faaliyet gösteren Kayı Film Fotoğraf Stüdyosu Anamur'a bir klasik araç kazandırdı.
Kategori: ANAMUR
Eklenme Tarihi: 02 ?ubat 2021
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 22:44
Site: gazete anamur
URL: http://www.gazeteanamur.com/haber_detay.asp?haberID=3458


     ANAMUR'DA BİR KLASİK ARAÇ: MAVİŞ

 

Anamur'da faaliyet gösteren Kayı Film Fotoğraf Stüdyosu Anamur'a bir klasik araç kazandırdı. İşadamı Muhammed İbrahim Arıkan ve Kayı Film Şirket Sahibi eşi Fatma Arıkan tarafından Anamur'a kazandırılan mavi renkli klasik araç vosvos Kayı Film müşterilerine hizmet verecek.

 

 

 

Günümüzde Düğünlerin, Dış Çekimlerin, Sünnet ve Doğum günlerinin vazgeçilmezlerinden olan klasik araçlardan birini Anamur'a kazandıran Kayı Film vosvoslara isim verme geleneğini de instagram sayfasında müşterilerinden öneriler alarak sürdürdü.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Anamur'a getirilen araca instagram sayfası üzerinden alınan müşteri önerileri ile Boncuk, Feride ve Maviş isimlerinden en çok öneride bulunulan Maviş ismi verildi.

 
           

 

Küçük büyük demeden herkesin ilgi odağı haline gelen Maviş hakkında bilgi veren işadamı Muhammed İbrahim Arıkan: “6 aylık bir araştırma sonucu klasik araç restorasyonundan anlayan bir servis tarafından hazırlanmış, nakış nakış işlenmiş, küçük tatlı ve nostaljik bir aracı müşterilerine ve Anamur'a kazandırmaktan memnun olduklarını” ifade etti.

 

 

Kayı Film Şirket Sahibi Fatma Arıkan da verdiği bilgide:  “Kayı Film olarak pandemine sürecine rağmen yatırım yapmaya devam ettiklerini, Anamur'a ve müşterilerine üstü açık ve kapalı kullanılabilen bir vosvos kazandırmaktan memnun olduklarını” ifâde etti.

 

 

Klasik araçlardan biri olan ve dünyada en fazla üretilen araç ünvanını taşıyan vosvoslar günümüzde restore edilerek kullanıma sunulurken değerleri her geçen gün yükseliyor.

 

 

 

Biz de gazeteanamur.com  haber sitesi olarak Kayı Film'e, müşterilerine ve Anamur'a vosvos Maviş'in hayırlı olmasını diliyoruz.