ANAMEDLE SPONSORLUK ANLAŞMASI YAPILDI


Açıklama: Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Selahattin Şan'la yollarını ayıran takım Anamedle sporluk anlaşması imzaladı.
Kategori: ANAMUR
Eklenme Tarihi: 02 Kas?m 2017
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 00:51
Site: gazete anamur
URL: http://www.gazeteanamur.com/haber_detay.asp?haberID=3035


   ANAMEDLE SPONSORLUK ANLAŞMASI YAPILDI

 

Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Selahattin Şan’la  yollarını ayıran takım  ANAMED'le sporluk anlaşması imzaladı.

 

Özel Anamed Hastanesi ile masa başına oturan ekip  sponsorluk anlaşmasını imzaladı. Anamed Hastanesi Kafeteryasında gerçekleşen imza törenine Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Belediye Başkan  Yardımcısı    Mahmut kara, Anamur Belediye Spor Kulüp Başkanı Ahmet Türe, Anamed Hastanesi imtiyaz sahibi   Cengiz Kırmızıtaş, takımın yeni Teknik Direktörü  Ali Haydar Durusoy, Anamur Yörükler Grubu Reisi Özgür Bereç, Anamed  Hastanesinde görevli doktorlar ve  takım oyuncuları  katıldı.

 

 

 

Törende söz alan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe “ Anamur Belediye Spor’ un geçmişteki başarıları, kalitesi, oynadığı gruplar, çalıştıran hocaları belli. Belediyemiz her zaman yanınızda size düşen el ele verip çalışmak. Biz her şeyi yaparız ama sonuç sizde. Kötü bir sezonla başladık, ama bunu iyiye çevirebiliriz. Biz iyi günde kötü günde beraberiz, siz bizim, Anamur’umuzun yüzüsünüz.

 

 

 

Hocanız değişti. Futbolun felsefesinde vardır bu olur böyle şeyler. Giden Selahattin hocamıza teşekkür ederiz. Ve yeni hocamıza başarılar dileriz. Bu hafta itibari ile her şeye sıfırdan başlamalıyız. İyi günde takımımız, bize sahip çıkmış bir halk var arkamızda. Zirvede olmasa bile halkımızın isteğini karşılamalıyız.

 

             
 

Anamed Bizim İçin Kıymettir.

 

Biz sizlere güveniyoruz sizlerde birbirinize güvenin. Ve bizi mutlu edin  birbirinizi mutlu edin. Anamed bizim her zaman yanımızda oldu. Ben bir hastaneyim köşeme çekileyim demedi. Her türlü sosyal kültürel faaliyette yanımızda oldu. Elimizdekinin  kıymetin değerini bilmeliyiz. Anamed  bizim için bir kıymettir. Ne Anamed’ in ne bizim reklama ihtiyacımız var, her şey Anamur için.  “ şeklinde konuştu.

 

 

İmza Töreninde  Hastane adına konuşma yapan Cengiz Kırmızıtaş  “ her zaman takımımızın maddi manevi yanındayız. Ateşli bir taraftarız. “ şeklinde konuştu.

 

 

 

Cengiz Kırmızıtaş’tan sonra sözü alan  Kulüp Başkanı Ahmet Türe  iyi günde kötü günde yanında olduğu için Anamed Hastanesi ve ekibine teşekkür etti ve imzanın hayırlı olmasını diledi.

 

 

Tören karşılıklı imzaların atılması ile son buldu.