Şehit Atanur Bal Pazar Yerinde İftar Yemeği


Açıklama: Anamur Belediyesi, Konak İnşaat işbirliği ile Şehit Uzman Çavuş Atanur Bal Kapalı Pazaryerinde iftar yemeği düzenlendi.
Kategori: ANAMUR
Eklenme Tarihi: 09 Haziran 2017
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 01:09
Site: gazete anamur
URL: http://www.gazeteanamur.com/haber_detay.asp?haberID=2986


          Şehit Atanur Bal Pazar Yerinde İftar Yemeği

 

Anamur Belediyesi, Konak İnşaat işbirliği ile Şehit Uzman Çavuş Atanur Bal Kapalı Pazaryerinde iftar yemeği düzenlendi.

 

 

 

İftar Yemeğine Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Konak İnşaat sahibi Yener Fazlıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

İftar yemeğine katılan vatandaşlara geldikleri için teşekkür eden Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe: “Mutlaka her birinizin evinde mutfağında daha güzel yemekler vardır ama Ramazanın güzelliği ve bereketi paylaşmak, kaynaşmak, konuşmak ve bu mübarek günde küskünlükleri dargınlıkları bir kenara bırakılması burada amacımız bu” dedi.

 

 

Başkan Mehmet Türe konuşmasında başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları, kurtuluş savaşı şehitlerimiz ve son günlerde ülkemizi dört bir yandan sarmış düşmanlar ile işbirliği yapmış terör örgütleri ile mücadele ederken şehit olmuş asker ve polisleri rahmet ile andı.

 

 

Anamur Belediye Din Görevlisi Yalçın Şahin’in kuran tilaveti ve dualarının okumasının ardından Ezan ile Şehit Uzman Çavuş Atanur Bal Pazaryerindeki yüzlerce vatandaşlar oruçlarını açtılar.

 

 

Başkan Türe programın sonunda İftar yemeğine Sponsor olan Konak İnşaat Sahibi Yener Fazlıoğlu’na teşekkür etti ve plaket takdim etti.