Muşurup Sanat Sokağında Kitap Okuma Etkinliği


Açıklama: Anamur Özel Uğur Okulları, Anamur Belediye Konservatuarı işbirliğinde 03 Nisan 2017 Pazartesi günü Kütüphaneler Haftası dolayısıyla Okuma Etkinliği düzenlendi.
Kategori: ANAMUR
Eklenme Tarihi: 05 Nisan 2017
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 17:11
Site: gazete anamur
URL: http://www.gazeteanamur.com/haber_detay.asp?haberID=2958


 
                        Muşurup Sanat Sokağında Kitap Okuma Etkinliği

 

Anamur Özel Uğur Okulları, Anamur Belediye Konservatuarı işbirliğinde 03 Nisan 2017 Pazartesi günü Kütüphaneler Haftası dolayısıyla Okuma Etkinliği düzenlendi.

 

 

 

Muşurup Sanat Sokağında düzenlenen etkinliğe yaklaşık 200 öğrenci, öğretmenleri ve halk katıldı.

 

www.gazeteanamur.com 

 

 

Etkinliğe Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur İlçe Eğitim Müdürü Aziz Dağıstan, Anamur Uğur Okulları Müdürü Bülent Senit katılırken Maarif Müfettişi Araştırmacı-Yazar Çınar Arıkan,  Öğretmen-Eğitimci Yazar Veli Erdem, Yazar Zeynep Ezgi Ateş ve Yazar Eda Polat stand açarak kitaplarını imzaladılar. Anamurlu yazarların katılımı etkinliğe ayrı bir renk kattı.

 

           

www.gazeteanamur.com

 

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikte Uğur Okulları Türkçe Öğretmeni İlknur Duman kitap okumanın önemi ile ilgili bir konuşma gerçekleştirdi. Kitap okumanın ve kütüphaneler Haftasının önemine vurgu yaptı. Katılanlara teşekkür etti.

 

 

 

Konuşmanın ardından stand açan yazarların standları gezildi, kitap imzalatıldı ve yazarlara plaket takdimi gerçekleştirildi.

 

 

 

Etkinliğe katılan öğrenciler ve vatandaşların yaklaşık bir saat boyunca kitap okumasının ardından Anamur Belediye Konservatuarı öğrencilerinin konseri ile etkinlik son buldu.