Yaralanan Gazi'ye Anamur Belediyesinden Ziyaret


Açıklama: Anamur Belediyesi yetkilileri Kayseri'de meydana gelen hain terör saldırısında yaralanan Anamurlu Komando Er Kubilay Şimşek'in ailesini Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde ziyaret etti.
Kategori: GÜNCEL
Eklenme Tarihi: 26 Aral?k 2016
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 05:33
Site: gazete anamur
URL: http://www.gazeteanamur.com/haber_detay.asp?haberID=2890


Yaralanan Gazi'ye Anamur Belediyesinden Ziyaret

 

Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yaşar Yiğit ve Kültür İşleri Sorumlusu Fatih Gül Kayseri'de meydana gelen hain terör saldırısında yaralanan Anamurlu Komando Er Kubilay Şimşek'in ailesini Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde ziyaret etti.

 

 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin selamlarını ileten heyet Anamur Belediye personellerinin kendi aralarında destek olmak için topladığı nakit yardımını Kubilay şimşek'in ailesine teslim etti. Heyet Erciyes Tıp Fakültesi Hastanesinde diğer Gazi yakınlarına ve Hastane çalışanlarına Anamur Muzu ikram etti.

 

 

 

İlk günden bu yana yaralı askerimiz Kubilay Şimşek ve ailesi ile yakından ilgilenen Anamurlu Gani Yıldız belediye ekibi ile de yakından ilgilendi.

 

 

 

Askerimizin sağlık durumunun daha iyi olduğu, gözünü açarak ailesi ile sohbet ettiği ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'ye ve kendisini merak eden tüm Anamurlulara selamlarını ilettiği Babası Mustafa Şimşek tarafından öğrenildi.

 

 

 

Anamur Belediye heyeti ayrıca saldırının Meydana geldiği otobüs durağı önüne karanfil bıraktı ve Anamur'dan götürdükleri Türk Bayrağını astı.