HER ZAMAN ÜRETENİN VE ÇALIŞANIN YANINDAYIZ


Açıklama: Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu sanayi esnafının sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek üzere sanayi sitesi esnafını ziyaret etti.
Kategori: EKONOMİ
Eklenme Tarihi: 26 May?s 2016
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 14:39
Site: gazete anamur
URL: http://www.gazeteanamur.com/haber_detay.asp?haberID=2725


HER ZAMAN ÜRETENİN VE ÇALIŞANIN YANINDAYIZ

 

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu sanayi esnafının sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek üzere sanayi sitesi esnafını ziyaret etti.

 

Tollu, Sanayi Sitesi Başkanı Süleyman Uygun ve Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı İsmet Erdoğan ve sanayi esnafıyla birlikte kahvaltıda bir araya geldi.

 

 

Esnafların öneminin ve sorunlarının da konuşulduğu kahvaltıda, esnafların bu ülkenin lokomotifi olduğu vurgusu yapıldı. Küçük esnaf ve sanatkârın çok önemli bir yeri olduğunu söyleyen Tollu, Erdemli ekonomisine olan katkılarına değindi. Karşılıklı sohbet eşliğinde geçen kahvaltıda esnaflar belediyenin çalışmalarından memnun olduklarını belirttiler. Sanayi Sitesi Başkanı Süleyman Uygun ve Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı İsmet Erdoğan, “bugün başkanımızdan bir isteğimiz olmayacak yaptıkları hizmetler için teşekkür edelim hem de beraber sohbet edelim sağ olsun başkanımızda bize bu yoğunlu arasında vakit ayırıp geldi biz kendisine çok teşekkür ederiz çalışmalarında kolaylıklar dileriz” dediler.

 

 

 

TOLLU: “ESNAF BİZİM GÖZBEBEĞİMİZDİR"

 

Esnaflığın tarihin en eski zamanlarından bu güne Türk toplumunda kabul gören bir müessese olduğunu ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Ülkemizin ilerlemesi, gelişmesi için büyük gayret sarfeden esnaflarımız bizim gözbebeğimizdir. Sanayi esnafımızı önemsiyoruz. Çünkü sanayi esnafımız ilçemizin olduğu kadar ülke ekonomimize de canlılık katıyor. Ekonomimize ciddi anlamda katkıda bulunuyor. Biz Erdemli Belediyesi olarak esnaflarımızın emrine amadeyiz. Esnafımızın ilerlemesi gelişmesi, sorunlarının giderilerek çözüm bulunması konusunda 7 gün 24 saat yanınızdayız. Birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

 

 

BAŞKAN TOLLU TARIM ORGANİZE SANAYİ ÇALIŞMALARI HAKKINDA ESNAFI BİLGİLENDİRDİ

 

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’de yaşam kalitesinin arttırılması için çaba sarf ettiklerini söyledi. Bu kapsamda tarım organize sanayi projesinin Erdemli için çok büyük bir kazanım olduğuna vurgu yapan Tollu, “Erdemli’nin ekonomik anlamda büyümesine büyük katkı sağlayacak olan organize sanayi bölgesi projesinin hayata geçirilmesi adına büyük yol kat ettik. Valiliğe evrakımızı teslim ettik. Resmi prosedür yerine geldiğinde Erdemli’mize organize sanayi alanı kazandırmış olacağız. Organize sanayi alanı Erdemli’mize kazanıldığı zaman hem ekonomi açıdan hem sosyal açıdan çok ciddi bir ivme kazandıracağız. Yüzlerce zengin yatırımcı Erdemli’ye gelip yatırım yapma imkânı bulacak. İlk etapta yerli esnafımızla başlayacağız. Organize sanayi alanı tam olarak faaliyete geçtiğinde ilk etapta yedi bin insanımız iş imkânı bulacak. Bu da Erdemli’mizde işsizliğin önüne bir nebze de olsa geçmiş olacak. El birliği gönül birliğiyle Erdemli’mizin zenginleşmesini daha yaşanır bir kent haline gelmesi için elimizden ne geliyorsa yapağız”  dedi.

 

 

 

Başkan Tollu, bütün esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlar diyerek konuşmasını bitirdi. Toplantı esnafların başkanla toplu fotoğraf çektirmesiyle sona erdi.