Anamur Huzurevi Projesi Arazi Düzenlemesi Devam Ediyor


Açıklama: Anamur Yaşlıları Koruma ve Huzurevi Yaptırma Yaşatma Derneği Başkanı Ertuğrul Ayhan ile Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel Huzurevinin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.
Kategori: SAĞLIK-ÇEVRE
Eklenme Tarihi: 04 May?s 2016
Geçerli Tarih: 19 Mart 2024, 11:01
Site: gazete anamur
URL: http://www.gazeteanamur.com/haber_detay.asp?haberID=2680


         Anamur Huzurevi Projesi Arazi Düzenlemesi Devam Ediyor

 

Anamur Yaşlıları Koruma ve Huzurevi Yaptırma Yaşatma Derneği Başkanı Ertuğrul Ayhan ile Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel Huzurevinin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

 

 

 

Anamur Kaymakamlığı, Anamur Yaşlıları Koruma ve Huzurevi Yaptırma Yaşatma Derneği ve Anamur Belediyesi öncülüğünde yürütülen Huzurevi Projesi çalışmaları kapsamında Esentepe Mahallesinde bulunan Anamur Belediyesi’ne tahsisli arazide 4 Mayıs 2016 Çarşamba günü Dernek Başkanı Ertuğrul Ayhan ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel hafriyat ve temel açma çalışmalarını inceledi.

 

 

 

Huzurevi Projesi’nin arazi düzenlemesi ve hafriyat işlerinin süratle ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti belirten Dernek Başkanı Ayhan Anamur Belediyesi ile iş birliği içerisinde projeyi en kısa sürede hayata geçirmek istediklerini ifade etti.