ERDEMLİ'DE BELEDİYE TENİS KURSUNA YOĞUN İLGİ


Açıklama: Erdemli Belediyesi tarafından açılan kurslar vatandaştan yoğun ilgi görüyor.
Kategori: SPOR
Eklenme Tarihi: 09 Nisan 2016
Geçerli Tarih: 19 Mart 2024, 07:38
Site: gazete anamur
URL: http://www.gazeteanamur.com/haber_detay.asp?haberID=2642


ERDEMLİ’DE BELEDİYE TENİS KURSUNA YOĞUN İLGİ

 

        Erdemli Belediyesi tarafından açılan kurslar vatandaştan yoğun ilgi görüyor. Açılan kursların gördüğü ilgiden ziyadesiyle memnun olduklarını dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini ve bu anlayış çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

 

 

 

Erdemli Belediyesi açtığı kurslarla adından sıkça söz ettiriyor. Sanat atölyelerinin yanı sıra spor kursları da açmaya başlayan Erdemli Belediyesi son olarak tenis sporunu sevdirmek amacıyla daha önce ilçeye armağan ettiği tenis kortlarında Erdemli Tenis Kulübüyle birlikte 7-15 ayaş arası çocuklara ücretsiz tenis kursu açtı. Yaklaşık 100 çocuğun başvuru yaptığı tenis eğitimleri çalışmalara başladı.

 

 

Özellikle tenis kursuna yoğun bir başvuru olduğunu belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kursu ziyaret ederek; çocuklara başarılar diledi. Tenis kursu süresince kursiyerlerin kullanacağı spor malzemelerinin en kaliteli şekilde belediye marifetiyle temin edildiğini söyleyen Tollu, çocuklara sporu özendirmek amacıyla tişört, şapka, tenis raketi ve tenis topu hediye etti. Çocukların sevincini görmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Tollu,  sözlerini şöyle sürdürdü:

 

 

“İnsanlara hizmet etmenin hazzı bambaşka, özellikle de onların arzuladıkları hizmetleri yapmak çok daha anlamlı. Belediye olarak yapılan tüm hizmetleri büyük bir arzu ve heyecanla yapıyoruz. Erdemli’de yaşayan insanların refah seviyesinin yükseltilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Çalışmaya da Allah’ın izniyle devam edeceğiz.”

 

 

 Başkan Tollu sözlerini açılan kurslara ilgi gösteren vatandaşlara tebrik ve teşekkürlerini sunarak noktalarken, belediye yetkililerinden yapılan açıklamalarda açılan tenis kursuna yoğun bir ilgi olduğu belirtildi. Kurs hören çocukların aileleri de bu etkinlikten dolayı Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür ettiler ve bu tür kursların devamını istediler. Erdemli Tenis Kortlarında yapılan programın sonunda Başkan Tollu, çocuklarla tenis oynadı.