EĞİTİMCİ YAZAR DAVUT CAN MEYAD'I ZİYARET ETTİ


Açıklama: Eğitimci Yazar Davut Can; Mersin Yazarlar Derneği'ni ziyaret ederek yayınlamış olduğu kitaplarının tanıtımını yaptı.
Kategori: EĞİTİM-BİLİM-TEKNOLOJİ
Eklenme Tarihi: 10 May?s 2014
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 08:50
Site: gazete anamur
URL: http://www.gazeteanamur.com/haber_detay.asp?haberID=1614


EĞİTİMCİ YAZAR DAVUT CAN MEYAD’I ZİYARET ETTİ

 

Eğitimci Yazar Davut Can; Mersin Yazarlar Derneği’ni ziyaret ederek Başkan Rüştü Aydın, Kurucu Başkan Mehmet Reşat Ata, Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Zorba ve Dernek Üyesi Çınar Arıkan ile bir müddet sohbet ederek yayınlamış olduğu; dört kitabının tanıtımını yaptı.

 

 

 

Davut Can; 1973 yılında Mersin’de dünyaya geldi. Trakya Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Edebiyat Bölümünden mezun oldu. Yazar edebiyat öğretmeni olarak yaşamını Mersin’de devam ettirmektedir.

 

 

KİTAPLARI:

 

“ Başarı Yolunda Gemileri Yakmak” Hayat yayıncılık- 2007, Baskı ve Cilt –Alioğlu Matbaacılık- İst. Editör-Esranur Bayrak. Tür; Kişisel Gelişim. Bu kitap, eğitimini ve kişisel gelişimini en güzel şekilde gerçekleştirmek isteyen genç beyinlere başarının kıyısında gemileri yakmak adına önemli bir eser.

 

 

“ Eğitim Evde Başlar” Hayat Yayıncılık- 2012, Baskı ve Cilt- Alioğlu Matbaacılık- İst. Metin Editörü- Özlem Başboğa, Tür; Kişisel Gelişim. Bu kitapla, çocuğun evde aldığı eğitimin, geleceğinin şekillenmesinde ne şekilde etkili olduğunu görecek ve çocuğunuza vereceğiniz eğitim süresince bu kitabı elinizden bırakamayacaksınız.

 

 

 

 

“Başarı Evde Başlar” Çocuğun başarısında anne- babanın rolü. Tutku Yayınevi-Ank. 2010, Baskı- Ayrıntı Matbaası, Editör- Füsun Dikmen, Tür; Kişisel Gelişim. “ Başarının merkezinde insanın kendisi vardır. Çocuklarımız bizlere cevher olarak teslim ediliyor. Bizler anne baba olarak o cevheri işleyip mücevher yapabilecekken başkalarına emanet ediyoruz. Bu kitapla, elinizdeki cevher madenlerini mücevhere çevirebileceksiniz…”

 

 

 

“ Mutluluk Bakış Açımızda” Hayat Yayınları- İst. 2014, Baskı yeri – Alioğlu Matbaacılık, Metin Editörü- Mina Solmaz, Tür; Kişisel Gelişim. Bu kitapta, kişinin mutluluk, huzur gibi konulur hakkında, duygu ve düşüncelerine olumlu katkı sunmak ana amaç edilmiştir.

 

Haber: Mersin İstikbal Gazetesi

Fotoğraflar: anamursedir.com